Rolete electrice SOMFY RTS, e-SLIM43

(0 opinii)

1915

Modelul de rolete electrice cu motor RTS SOMFYe-SLIM43, este acționat de un motor Somfy cu comunicare radio tip RTS, alimentat la rețeaua de 220 V, cu o forta de ridicare mare (de pana la 6 Nm) și silențios (zgomot de sub 44 dB).

Gama de rolete e-SLIM43 cu motor SOMFY se bazează pe modelul SLIM43, acționate cu motoare fabricate de firma SOMFY (Franța) și oferă o gamă largă de tipuri de motoare, sisteme de comandă și accesorii, putând fi fabricate într-o mare varietate de dimensiuni (până la 2,7 m latime si 5 m înălțime).

Pret:
1854.0 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 1000 mm
Inaltime: 1500 mm
Material: Celeste vernil

Roletele e-Slim43 acționate cu motoare RTS de la SOMFY

Pentru clădirile de birouri, hoteluri, pensiuni, sau locuințe roletele e-Slim43 construite exact la dimensiunile dorite, acționate cu motorul LS40 RTSde la SOMFY, reprezintă soluția perfectă.

Motoarele din gama SOMFY Sonesse au fost proiectate special pentru un zgomot de funcționare mic, aproape imperceptibil.

Pentru instalare este necesar un circuit electric de 200 V / 50 Hz pentru alimentarea motorului.

Puteți comanda roletele dvs. motorizate prin întrerupător radio, telecomanda, smartphone, IFTTT, sau asistenți vocali precum Google Home, Hey Siri, sau Amazon Alexa.

SOMFY LS40 RTS - motorul tubular cu multe avantaje

Simplu, fără efort și confortabil

Standard de transmisie radio RTS, cu acces la o gamă largă de accesorii compatibile.
Alimentare la rețeaua de 220 V.

Funcționare silențioasă:
- Mișcați roletele fără efort și de la distanță cu ajutorul telecomenzii
- Mutați roletele cu un singur click în poziția dumneavoastră „my” preferată

Compatibilitate Modulis RTS si Tahoma Switch
- Compatibilitate funcții de protecție solară
Integrare discretă și armonie în căminul dumneavoastră
- Cap rotund, negru și subțire

Elemente de comandă pentru motoare RTS de la SOMFY

Pentru standardul de control al motorului Sonesse 40 RTS, aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de elemente de control a mișcării.

Puteți comanda roletele dvs. motorizate SOMFY prin întrerupător radio, telecomanda cu 1, 4 sau 16 canale, sau prin aplicație instalată pe smartphone (necesită un dispozitiv suplimentar de comunicare).

3 motive pentru care să alegi rolete e-Slim43 acționate cu motoare SOMFY

1. Te bucuri de lumina naturală sau de umbrirea preferată la interior. Indiferent de încăperea unde sunt montate, roletele electrice se deschid, se reglează și se închid în mod silențios, asigurând echilibrul perfect între lumina naturală și cea artificială. Alege jaluzele motorizate e-SLIM43 pentru a beneficia de un iluminatul perfect și de intimitate sporită.

2. Control vocal, wireless. Lansezi filmul, roletele inteligente coboară și luminile se estompează creând iluminatul optim, indiferent de momentul din zi sau din noapte. Cu roletele electrice e-SLIM43 cu motor cu baterii nu trebuie să mai folosești cabluri sau șnururi, fiind perfect chiar și pentru camera copiilor.

3. Protejează intimitatea casei. Seara, pentru a-ți proteja intimitatea, roletele electrice se închid automat și luminile se aprind. Te poți bucura de clipe minunate împreună cu familia, departe de privirile curioase.

Umbrire inteligentă pentru a menține răcoarea naturală si oprirea căldurii solare

În ultimii ani, prin preocuparea pentru mediu și pentru semnele din ce în ce mai presante ale schimbărilor climatice s-a ajuns la concluzia că emisiile de carbon trebuie reduse drastic. În clădirile moderne, din cauza utilizării masive a suprafețelor vitrate mari, transferul termic devine o problemă pe care instalațiile de climatizare trebuie să o rezolve, iar această rezolvare vine cu costuri mari de energie si emisii mari de carbon.

Studiile ES-SO (Organizația Europeană pentru Umbrire Solară) au demonstrat că țările UE ar putea contribui la o economie de energie și la o reducere masivă a emisiilor de carbon, dacă rolete și jaluzele ar fi folosite măcar la jumătate din numărul total de clădiri, printr-o reducere substanțială a cererii de răcire vara și printr-o încălzire naturală iarna. Aceasta deoarece umbrirea inteligentă reușește să scadă radiația solară vara si să o aducă gratuit iarna, când este binevenită. Acest lucru ajută la diminuarea facturilor de energie și reducerea utilizării combustibililor fosili, sursa majorității emisiilor de CO2.

Somfy TaHoma switch - acționați echipamentele cu o singură atingere!

Instalarea de rolete motorizate e-SLIM43 este primul pas pentru a vă face viața mai confortabilă și mai practică. Printr-un plus de conectivitate, TaHoma switch vă eliberează de sarcinile repetitive și adaugă noi funcționalități spațiului.

TaHoma switch este o unitate de comandă inteligentă, oferind 2 butoane personalizate de lansare de scenarii pentru a vă centraliza produsele inteligente din spațiul dvs. Personalizați fiecare buton în funcție de dispozitivele dvs. pentru a crea scenarii, care se potrivesc rutinelor dvs. zilnice.

TaHoma switch permite controlul: direct prin scenariile asociate celor două butoane, de pe smartphone prin aplicația TaHoma, sau vocal atunci când mâinile sunt ocupate sau direct din mașină.

Caracteristici
Latime min - maxmin 600 mm - max 2700 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 5000 mm
Suprafata maxima12.50 m2
Greutate maxima ridicata22.90 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Dispozitiv comandă motor, Hub internet SOMFY TaHoma Switch Pro
Material bara inferioarăaluminiu, Ø22 mm
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (optional)
Acționareelectrică, cu motor SOMFY, model LS40 RTS
Controlîntrerupător radio, telecomandă, smartphone, asistență vocală (Google Home, Hey Siri, Amazon Alexa), IFTTT
Alimentare motor220 V / 50 Hz
Cuplu motormax. 6 Nm
Viteza motor30 rpm
Tehnologie comanda motorRTS (Somfy)
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletaiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 65 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
1854.0 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete electrice SOMFY RTS, e-SLIM43
Culoare sistem alb
Latime 1000 mm
Inaltime 1500 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide