Rolete mari SLIM43

(0 opinii)

2933

SLIM43 este modelul de rolete cel mai utilizat atunci când se dorește acoperirea unor dimensiuni mari cu un singur material, precum ferestrele clădirilor de birouri, a vitrinelor generoase, etc.. Dimensiunile sale pot ajunge la 2,7 m lățime și 5 m înălțime, datorită tubului rezistent din aluminiu cu diametrul de 43 mm, și a mecanismului de manevrare care poate asigura ridicarea unor textile cu o greutate de până la 5 kg. Acționarea se face cu ajutorul unui lanț dispus lateral, din plastic, sau din oțel. Prinderea se poate realiza direct pe consolele rezistente din oțel, sau cu ajutorul unui profil suport din aluminiu.

Pret:
278.3 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete cu sistem performant pentru ferestre mari

Sistemul de manevrare pentru roletele SLIM43, proiectat pentru utilizări intensive este construit pe baza unui tub rezistent din aluminiu, cu diametrul de 43 mm și poate asigura realizarea unor dimensiuni de până la 2,7 m lățime și 4 m înălțime.
Pentru manevrare se folosesc mecanisme reductor cu raport de demultiplicare, astfel încât utilizatorul să depună un efort minim în exploatare; materialele textile putând să cântărească până la 5 kg.

Rolete cu console din oțel pentru rezistență maximă

Roletele SLIM43 au fost proiectate să ofere rezistență în utilizare dar și un aspect elegant.
Pentru a îndeplini ambele cerințe, consolele sunt fabricate din oțel rezistent și sunt acoperite cu capace subțiri din plastic cu un design minimalist.

Profil suport pentru montaj ușor și rapid

Opțional, pentru roletele Slim43 se poate comanda profilul suport din aluminiu, care oferă avantajul unui montaj ușor și rapid în doar trei pași: 1 - se fixează clemele din oțel rezistent pe perete / tavan; 2 - profilul suport se clipseaza în cleme; 3 - se fixează roleta pe consolele prinse de profil.
Profilul suport se utilizează și în alte situații precum: necesitatea unei alinieri perfecte a mai multor rolete în linie dreaptă, sau atunci când suportul de montaj nu permite fixarea sigură doar în punctele de pe cele două console laterale ale roletei.

Lanț de manevrare elegant din oțel

Opțional, pentru un aspect elegant, roletele Slim43 pot fi prevăzute cu un lanț de manevrare rezistent, din oțel cu aspect cromat.

Îndepărtare rapidă a rolei cu material

Pentru situații în care sunt necesare reparații, curățirea, sau vopsirea spațiului aflat în spatele materialului textil, roletele Slim43 permit îndepărtarea rapidă de pe console a întregului ansamblu format din tub, material, mecanisme și bară inferioară, fără ajutorul vreunei unelte.
Lagărul din partea opusă mecanismului de manevrare este prevăzut cu o rotita zimțată care prin acționare, retrage pinul în interior, eliberând astfel ansamblul roletei.

Roletele Slim43 permit acționare cu motor

Roletele Slim43 acționate manual pot fi modificate ulterior pentru a fi acționate cu ajutorul unui motor care se introduce înăuntrul tubului, sau pot fi comandate încă de la început în varianta electrica e-Slim43.
Gama largă de motoare și automatizări permit acționarea individual sau centralizat, cu întrerupător, telecomandă, smartphone, sau sistem integrat clădirilor inteligente.
De asemenea, motoarele pot fi alimentate la rețeaua de 220 V, sau de la acumulatori integrați.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2700 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 5000 mm
Suprafata maxima9.00 m2
Greutate maxima ridicata5.00 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Lanț de manevrare
Material bara inferioarăaluminiu, Ø22 mm
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (opțional)
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral (standard din plastic, opțional din inox)
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 65 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
278.3 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete mari SLIM43
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 734 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide