Rolete zi-noapte cu casetă MAXI

(0 opinii)

3697

Jaluzelele rolete textile zi-noapte cu casetă MAXI sunt modelul preferat atunci când este nevoie de acoperirea unor ferestre mari cu o singură roletă, cu un singur material textil, până la dimensiuni maxime de 2,3 m lățime și 3,2 m înălțime. Caseta elegantă din aluminiu vopsit în alb sau gri inchis (RAL7010), cu o formă frontală ușor rotunjită, acoperă tubul pe care se înfășoară materialul, precum și mecanismul de manevrare. Se recomandă montajul peste golul ferestrei, fie în poziția "pe perete", fie în poziția "pe tavan". Montajul în golul ferestrei este posibil doar pentru ferestre fixe, sau pentru ferestre și uși mobile ale căror deschideri nu este împiedicata de caseta roletei, precum: ferestre sau uși culisante orizontal, cu luminator, cu deschidere înspre exterior, etc. Montajul pe ferestre mobile nu este posibil din cauza dimensiunilor mari ale casetei (70 x 80 mm).

Pret:
349.3 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Zakynthos alb

Rolete MAXI zi-noapte cu aspect elegant

Caseta elegantă din aluminiu vopsit în alb, cu o formă frontala ușor rotunjită, acoperă tubul pe care se înfășoară materialul, precum și mecanismul de manevrare. Prinderea roletei se face ușor prin clipsarea profilului caseta în cleme ascunse.

Capace laterale înguste

Roletele MAXI zi-noapte au capacele laterale înguste care oferă un aspect simplu și minimalist. Mecanismul de manevrare cu lanț este, de asemenea, îngust ceea ce ajută la o lățime mai mare pentru materialul textil, adică o scădere mai mare a luminii care pătrunde prin lateralele roletei.

Spațiu mic între două rolete MAXI zi-noapte

Capacul lateral îngust, împreuna cu lagărul de pe partea opusă mecanismului de acționare, oferă avantajul unui spațiu vertical neacoperit de doar 10 mm. Acest avantaj este pus în valoare atunci când două rolete MAXI zi-noapte sunt montate una lângă cealaltă, lăsând un spațiu neacoperit de doar 20 mm.

Profil inferior funcțional și elegant

Profilul inferior este un element foarte important pentru roletele de tip zi-noapte, deoarece acesta delimitează distanța dintre cele două părți ale materialului textil - cea din față și cea din spate.
Profilul inferior al roletelor MAXI zi-noapte oferă cea mai mica distanță dintre cele două părți ale materialului textil și implicit cea mai putină lumină care va pătrunde în interior atunci când roleta este în poziția închisa.

Console rapide universale

Roletele MAXI se pot fixa pe perete sau pe tavan cu ajutorul unor console rapide unice, solide și cu prindere sigură.
Consolele se montează ușor pe perete, fiind prevăzute cu mai multe orificii ovale pentru o aliniere perfectă. Fixarea roletelor pe cleme este simplă, grație sistemului de prindere și susținere prevăzut cu arcuri.
Consolele asigură o la fel de simplă demontare a roletelor.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2300 mm
Inaltime min - maxmin 300 mm - max 3200 mm
Suprafata maxima9.00 m2
Greutate maxima ridicata5.00 kg
Numar rolete1
Culorialb, gri inchis RAL7010
Material casetăaluminiu
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, casetă aluminiu 70x80 mm
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere cu ultrasunete (marginile textilului nu se mai deșiră)
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajmaxim 90 mm
Precizie de execuțielățime: ± 1 mm / înălțime: ± 5 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
349.3 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete zi-noapte cu casetă MAXI
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 1100 mm
Material Zakynthos
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide