Rolete textile SIDEWINDER

(0 opinii)

2287

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDEWINDER, acționate cu șnur lateral și mecanism reductor, permite execuția unor dimensiuni medii, de până la 2 metri lățime și 3 metri înălțime. Sistemul de acționare deosebit de fiabil este ușor de manevrat, iar îndepărtarea rolei cu materialul textil în vederea întreținerii se realizează simplu și rapid. Tubul din oțel, cu diametrul de 25 mm, asigură rezistență sporită, consolele laterale din oțel oferă rezistență, iar mecanismul de manevrare este proiectat să facă fata utilizării intensive.

Pret:
158.1 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Sidewinder - rolete pentru utilizare intensă cu preț economic

Sidewinder jaluzele rolete textile sunt proiectate și construite pentru pentru a fi folosite acolo unde este nevoie zilnic de un număr mare de acționari. Mecanismul de acționare are o frâna foarte eficientă, care ține materialul la înălțimea stabilită, chiar și atunci când sunt folosite materiale grele, precum cele de tip screen sau blackout. Lagărul din capătul opus al tubului este din metal, oferind rezistență și o alunecare ușoară.

Console rezistente, proiectate pentru un montaj perfect

Rezistenta în utilizare este dată, de asemenea, de consolele de susținere, fabricate din metal și vopsite împotriva coroziunii în timp. Pentru o estetică deosebită, consolele din metal sunt acoperite cu capace din plastic de culoare albă.
Consolele au fost proiectate astfel încât să permită reglarea atât în plan orizontal pentru a corecta mici abateri dimensionale ale lățimii, cât și vertical, pentru a corecta abaterile de la poziția orizontala.

Tub din otel suplu și rezistent

Fiind conceput ca un sistem care să acopere o plajă larga de dimensiuni și materiale textile, Sidewinder jaluzele rolete textile incorporează un tub de doar 25 mm în diametru, însa fabricat din oțel rezistent. Diametrul mic al tubului oferă un aspect suplu, modern și minimalist modelului de jaluzele rolete Sidewinder.

Lagăr retractabil din metal

Lagărul retractabil din metal care echipează roletele Sidewinder asigură rezistență îndelungata și o rulare ușoara atunci când se rulează sau derulează materialul textil. În același timp, construcția acestui lagăr permite montarea și demontarea foarte ușoara a roletei din consolele de prindere laterale. Montarea se face foarte simplu după fixarea reductorului în consola acestuia: se împinge pinul metalic spre tub și se dirijează spre mijlocul consolei, iar pinul metalic va intra singur în locașul său. Demontarea se face la fel de ușor prin împingerea pinului înspre tub și tragerea întregii rolete dintre console.

Accesorii pentru rolete Sidewinder

Roletele textile Sidewinder (rulouri interioare) pot fi prevăzute opțional cu sisteme de ghidare laterale formate din: cabluri din nylon semitransparent dispuse lateral, inele pentru bara inferioară și cleme de prindere a cablului. Pentru prinderea inferioară a ghidajului sunt disponibile două tipuri de cleme: pentru agățare de rama ferestrei mobile, sau pentru fixare cu șurub autoforant 3,5 x 16 mm.

Caracteristici
Latime min - maxmin 200 mm - max 2000 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3200 mm
Suprafata maxima5.00 m2
Greutate maxima ridicata2.00 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileGhidaj lateral, Clemă inferioară ghidaj
Material ghidajefir nylon (accesoriu opțional)
Material bara inferioarăoțel
Tub de rulareØ25 mm, oțel
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permiseflexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 50 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
158.1 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete textile SIDEWINDER
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide