Rolete electrice cu casetă e-INTEGRA

(0 opinii)

6977

e-INTEGRA, jaluzele rolete electrice cu casetă din aluminiu, concepute pentru a fi instalate pe tâmplăria din pvc, aluminiu sau lemn, sunt acționate de un motor cu acumulator incorporat, care poate asigura până la 3 luni de manevrare fără reîncărcare. Manevrarea roletei se poate face din telecomandă, aplicații smartphone Tuya și Smartlife, sau cu comandă vocală Siri, Alexa și Google Home.

Roletele e-INTEGRA sunt produse în multe culori, pentru a se potrivi cu ferestrele: alb, maro, gri antracit și imitații de lemn. Cu excepția manevrării, roletele e-INTEGRA moștenesc toate celelalte caracteristici ale roletelor INTEGRA cu acționare manuală.

Pret:
902.9 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile motorizate, integrate pe tâmplărie

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) e-INTEGRA este special conceput pentru a fi instalat pe tâmplăria din pvc, aluminiu sau lemn. Ansamblul creat din fereastra dvs. și e-INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integrantă.
Eleganta roletelor e-Integra este completată de absența șnururilor de manevrare - înlocuite de motorul ascuns, discreția și simplitatea acestui model fiind de neegalat.
Jaluzelele rolete textile e-INTEGRA se instalează doar pe baghetele care susțin sticla, fără a afecta în vreun fel profilele principale care conferă eficiență termică a ferestrei (toc sau cercevea).

Motorul silențios A-OK cu acumulator incorporat

Motorul ultra subțire cu baterie A-OK pentru rolete e-INTEGRA, poate acționa rolete cu lățimi între 415 mm și 1500 mm.

Motorul are încorporată o baterie Li-Ion reîncărcabilă și tehnologie radio pentru a controla ridicarea și coborârea roletelor, iar operațiile de oprire și pornire lină se fac prin reducerea sau creșterea graduală a vitezei. Pe lângă punctele de oprire finale de sus și de jos, se pot defini până la alte șase puncte de oprire preferate.

În cazul a două acționari zilnice (ridicare și coborâre), acumulatorul asigură un interval mediu de 3 luni între încărcări. Desigur, intervalul poate diferi în funcție de numărul de utilizări zilnice, dimensiunile roletei și greutatea materialului.

Rolete textile integrate și asortate oricărei ferestre

Forma fluida a roletelor motorizate e-INTEGRA, precum și asortarea culorilor sistemului la culoarea ramei geamului definesc noțiunea de integrarea vizuală cu fereastra.
Roletele e-INTEGRA sunt disponibile în variante de culori pline - alb, maro, gri antracit, precum și în variante cu aspect de furnir de lemn - stejar auriu, nuc închis, wenghe, sau mahon.

Rolete textile de calitate cu finisaje de lux

Roletele textile cu motor e-INTEGRA înglobează materiale de cele mai bună calitate, profilele fiind confecționate din aluminiu și otel galvanizat, iar componentele din ABS. Pentru un aspect de lux, profilele sunt vopsite în câmp electrostatic sau acoperite cu folie cu aspect de lemn, iar capacele din plastic au aceeași culoare sau desen specific lemnului.
Mufa micro-USB pentru încărcarea acumulatorilor este ascunsă sub capacul lateral cu gaură ovală.

Rolete e-INTEGRA controlate cu telecomanda

Dacă nu ești adeptul noilor tehnologii, sau situația o impune, roletele e-INTEGRA cu motor cu acumulator A-OK pot fi controlate și din telecomandă.

Telecomenzile clasice cu 1, 2, 6 sau 16 canale pot controla tot atâtea motoare pe rând sau simultan.

Iar, dacă pe masă sau pe birou nu dorești o telecomandă în plus, alege telecomenzile cu suport magnetic de perete sub forma unui întrerupător, cu 1, 2 sau 5 canale. Bineînțeles ca nu este nevoie de găuri în perete, telecomanda se atașează prin lipire cu benzi dublu adezive.
Dacă e necesar, telecomanda se poate detașa din suport devenind o telecomandă mobilă ca oricare alta.

Aplicatii smart home – jaluzele cu control deplin oricând, de oriunde

Tehnologia de ultimă oră oferită de aplicațiile Tuya Smart și Smartlife ne permite să controlăm confortabil toate elementele de protecție solară, perdelele, dispozitivele de securitate și iluminatul din casă de pe smartphone-ul nostru. Coboară roletele, trage draperiile, stinge luminile din bucătărie, toate cu un clic. Simplu, confortabil și eficient.

Aplicațiile smart iți oferă o multitudine de posibilități de control: comenzi simple de închidere sau deschidere, comenzi simultane către grupuri de jaluzele, scenarii cu combinații de jaluzele si alte dispozitive conectate. Toate pentru confortul tău sau pentru a simula prezența în casă.

Și toate astea le poți face de acasă sau de oriunde altundeva te-ai afla, controlând roletele e-INTEGRA direct de pe smartphone, fără ajutorul unei telecomenzi clasice.

Controlează orice spațiu doar cu vocea ta - o viata mai usoara pentru toți.

Care este cel mai simplu mod de a indica o nevoie? Evident, cu vocea. „Închide roletele din sufragerie” sau „Extinde copertina” este mai mult decât o dorință: este o comandă intuitivă care transformă orice spațiu.
Automatizare, control vocal și centralizare - aceste funcții contribuie la îmbunătățirea calității vieţii unui număr mare de oameni care au nevoie sprijin pentru zi de zi. Automatizarea sarcinilor precum manevrarea jaluzelelor evită leziunile și reduce eforturile, îmbunătățind viața oamenilor și oferindu-le o mai mare independență.
Crează-ți casa inteligentă a viitorului controlând spațiul prin asistenții vocali Google Home, Siri Apple și Amazon Alexa. Aplicațiile sunt disponibile pentru sistemele de operare iOS și Android și pot fi descărcate din Google Play Marketplace și App Store.

Caracteristici
Latime min - maxmin 380 mm - max 1500 mm
Inaltime min - maxmin 150 mm - max 2290 mm
Suprafata maxima2.60 m2
Greutate maxima ridicata2.90 kg
Numar rolete1
Culorialb, maro, antracit RAL7016, nuc inchis, stejar auriu, wenghe, mahon
Accesorii disponibileCablu de încărcare microUSB, Încărcător 5.0 V / 2.0 A fara cablu, Dispozitiv comandă motor, Mini hub Tuya AOK control smartphone
Material casetăaluminiu
Material ghidajealuminiu
Material bara inferioarăoțel (galvanizat și vopsit)
Tub de rulareØ17.5 mm, otel sau aluminiu
Acționareelectrică, cu motor A-OK, model AM15
Controlsmartphone, telecomandă, întrerupător radio, asistență vocală (Google Home, Hey Siri, Amazon Alexa), IFTTT
Alimentare motor5.0V / 2.0A, acumulator Li-Ion incorporat, mufa micro-USB (livrare standard fara cablu de incarcare)
Cuplu motor0.3 Nm
Viteza motor35 rpm
Tehnologie comanda motorradio
Țesături permisesubtiri si flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparenta (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peindividual pe fiecare fereastra, pe bagheta de fixare a sticlei
Modalitate de montajlipire cu benzi autoadezive si prindere cu mini suruburi
Tipuri de montajorizontal pe bagheta
Grosimea peste suportul de montaj34.5 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn (consultati manualul pentru detalii de compatibilitate)
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
902.9 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete electrice cu casetă e-INTEGRA
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide