Rolete electrice cu întrerupător SOMFY, e-SLIM43

(0 opinii)

339

Modelul e-SLIM43 rolete electrice cu întrerupător este acționat de un motor Somfy Sonesse 40, alimentat la rețeaua de 220 V, controlat prin întrerupător, cu o forță de ridicare mare (de pana la 6 Nm) și foarte silențios (zgomot de sub 44 dB), fiind ideal pentru hoteluri, pensiuni, sau alte locuri unde raportul preț / fiabilitate trebuie să fie la cote maxime.

Gama de rolete e-SLIM43 cu motor SOMFY se bazează pe modelul SLIM43, acționate cu motoare fabricate de firma SOMFY (Franța) și oferă o gamă largă de tipuri de motoare, sisteme de comandă și accesorii, putând fi fabricate într-o mare varietate de dimensiuni (până la 2,7 m latime si 5 m înălțime).

Pret:
1222.7 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 1000 mm
Inaltime: 1500 mm
Material: Celeste vernil

Roletele e-Slim43 acționate cu motoare SOMFY Sonesse 40 cu intrerupator

Pentru clădirile de birouri, hoteluri, pensiuni, sau locuințe roletele e-Slim43 construite exact la dimensiunile dorite, acționate cu motorul SOMFY Sonesse 40 comandat prin întrerupător cablat, reprezintă soluția perfectă data de îmbinarea calității și fiabilității la un cost economic. Întrerupătorul montat fix pe perete sau integrarea într-un sistem de clădire inteligentă sunt alte avantaje de luat în considerare.

Pentru instalare este necesar un circuit electric de 200 V / 50 Hz pentru alimentarea motorului și un alt circuit de comandă pentru întrerupător.

Motoarele din gama SOMFY Sonesse au fost proiectate special pentru un zgomot de funcționare foarte mic, aproape imperceptibil.

SOMFY Sonesse WT - robust și silențios

Motorul SOMFY Sonesse WT (wired technology) este cel mai avansat motor cu comanda prin cablu, având ca și caracteristici principale:
• Motor silențios pentru toate tipurile de rulouri interioare, cu performanțe acustice de înalta calitate.
• Standard de transmisie prin cablu, compatibil cu o gama largă de întrerupătoare.
• Alimentare la rețeaua de 220 V.
• Cap motor discret - rotund, negru și subțire
• Reglare mecanică precisă a limitelor de cursă

Elemente de comandă pentru motoare WT de la SOMFY

Pentru standardul de control al motorului Sonesse 40 WT, puteti alege următoarele elemente de comandă:

Smoove Uno - comutator îngropat simplu
Smoove Duo - comutator îngropat dublu
Inis 80x80 - comutator îngropat simplu
Inis mounted box - comutator aplicat simplu
TR2 - releu pentru comanda simultană a doua motoare cu un singur comutator

3 motive pentru care să alegi rolete e-Slim43 acționate cu motoare SOMFY

1. Te bucuri de lumina naturală sau de umbrirea preferată la interior. Indiferent de încăperea unde sunt montate, roletele electrice se deschid, se reglează și se închid în mod silențios, asigurând echilibrul perfect între lumina naturală și cea artificială. Alege jaluzele motorizate e-SLIM43 pentru a beneficia de un iluminatul perfect și de intimitate sporită.

2. Lansezi filmul, roletele coboară și luminile se estompează creând iluminatul optim, indiferent de momentul din zi sau din noapte. Cu roletele electrice e-SLIM43 cu motor SOMFY trebuie să apeși doar un buton.

3. Protejează intimitatea casei. Seara, pentru a-ți proteja intimitatea, roletele electrice se închid și luminile se aprind. Te poți bucura de clipe minunate împreună cu familia, departe de privirile curioase.

Umbrire inteligentă pentru a menține răcoarea naturală si oprirea căldurii solare

În ultimii ani, prin preocuparea pentru mediu și pentru semnele din ce în ce mai presante ale schimbărilor climatice s-a ajuns la concluzia că emisiile de carbon trebuie reduse drastic. În clădirile moderne, din cauza utilizării masive a suprafețelor vitrate mari, transferul termic devine o problemă pe care instalațiile de climatizare trebuie să o rezolve, iar această rezolvare vine cu costuri mari de energie si emisii mari de carbon.

Studiile ES-SO (Organizația Europeană pentru Umbrire Solară) au demonstrat că țările UE ar putea contribui la o economie de energie și la o reducere masivă a emisiilor de carbon, dacă rolete și jaluzele ar fi folosite măcar la jumătate din numărul total de clădiri, printr-o reducere substanțială a cererii de răcire vara și printr-o încălzire naturală iarna. Aceasta deoarece umbrirea inteligentă reușește să scadă radiația solară vara si să o aducă gratuit iarna, când este binevenită. Acest lucru ajută la diminuarea facturilor de energie și reducerea utilizării combustibililor fosili, sursa majorității emisiilor de CO2.

Caracteristici
Latime min - maxmin 560 mm - max 2700 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 5000 mm
Suprafata maxima12.50 m2
Greutate maxima ridicata22.90 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Dispozitiv comandă motor
Material bara inferioarăaluminiu, Ø22 mm
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (opțional)
Acționareelectrică, cu motor SOMFY, model Sonesse 40 WT
Controlîntrerupător cu fir
Alimentare motor220 V / 50 Hz
Cuplu motormax. 6 Nm
Viteza motor30 rpm
Tehnologie comanda motorprin cablu
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Grosimea peste suportul de montajminim 65 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
1222.7 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete electrice cu întrerupător SOMFY, e-SLIM43
Culoare sistem alb
Latime 1000 mm
Inaltime 1500 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide