Rolete cu casetă INTEGRA

(12 opinii)

8764

INTEGRA, jaluzele rolete cu casetă din aluminiu INTEGRAte pe fereastră, sunt special concepute pentru a fi instalate pe tâmplăria din pvc (termopane), aluminiu sau lemn, pe baghetele care fixează geamul termoizolant, fără prindere pe cerceveaua sau tocul ferestrei. Aspectul ansamblului creat din fereastră și roletele textile INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integrantă. Roletele INTEGRA sunt produse în multe variante coloristice, pentru a se potrivi cu rama ferestrei: alb, maro închis, gri antracit și culori imitație de lemn. Pentru o rezistență sporită și o durabilitate îndelungata, caseta și ghidajele laterale sunt din aluminiu, iar bara inferioară este din oțel.

Pret:
199.7 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile integrate pe tâmplărie

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA este special conceput pentru a fi instalat pe tâmplăria din pvc, aluminiu sau lemn. Ansamblul creat din fereastra dvs. și INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integrantă. Jaluzelele rolete textile INTEGRA se instalează doar pe baghetele care susțin sticla, fără a afecta în vreun fel profilele principale care conferă eficiență termică a ferestrei (toc sau cercevea).

Rolete textile integrate și asortate oricărei ferestre

Forma fluida a roletelor INTEGRA, precum și asortarea culorilor sistemului la culoarea ramei geamului definesc noțiunea de integrarea vizuală cu fereastra.
Roletele INTEGRA sunt disponibile în variante de culori pline - alb, maro, gri antracit, precum și în variante cu aspect de furnir de lemn - stejar auriu, nuc închis, wenghe, sau mahon.

Rolete textile de calitate cu finisaje de lux

Roletele textile INTEGRA înglobează materiale de cele mai bună calitate, profilele fiind confecționate din aluminiu și otel galvanizat, iar componentele din ABS. Pentru un aspect de lux, profilele sunt vopsite în câmp electrostatic sau acoperite cu folie cu aspect de lemn, iar capacele din plastic au aceeași culoare sau desen specific lemnului.

Țesătura este paralelă cu fereastra pentru jaluzelele rolete textile INTEGRA

Geamurile moderne permit deschiderea în doua planuri: orizontal și vertical, iar modelele obișnuite de jaluzele rolete textile se depărtează de fereastra atunci când aceasta este deschisă în plan vertical. La modelul de rolete textile INTEGRA, ghidajele laterale autoadezive nu permit țesăturii să se depărteze de fereastra, ambele fiind paralele în orice moment.

Deschidere maximă pentru ferestre cu rolete compacte INTEGRA

INTEGRA este cel mai compact model de rolete casetate, modul de construcție al sistemului de acționare cu rola textilului parțial retrasă între baghetele sticlei oferind o grosime de doar 34,5 mm peste suportul de montaj (cercevea sau toc). Acest mod special de construcție oferă avantajul celui mai larg unghi de deschidere a ferestrelor mobile, comparativ cu alte produse asemănătoare care se montează aplicat peste rama sau cercevea.
Zidurile dvs. nu vor mai fi lovite, iar fereastra se va deschide mai larg. Manevrarea ferestrei nu presupune manevrarea în prealabil a sistemului de protecție solară, modelul de rolete INTEGRA fiind solidar cu partea mobila a acesteia.

Roletele INTEGRA se pot monta pe ușile culisante

Fiind cel mai compact model de rolete casetate, cu o grosime de doar 34,5 mm peste suportul de montaj (toc sau cercevea), roletele INTEGRA se pot monta cu ușurință pe uși culisante lateral. Ușile se vor deschide perfect, fără ca roletele INTEGRA sa lovească profilele sau feroneria.

Roletele INTEGRA se montează pe baghetă

Roletele INTEGRA se montează doar pe baghetele care fixează sticla, fără să treacă peste tocul sau cerceveaua geamului. Astfel, cele 4 mini șuruburi (Ø 3,5 mm) pentru prinderea casetei se înfiletează în baghete, fără a afecta profilele de rezistența, sau coeficientul de transfer termic al ferestrei. Ghidajele din aluminiu sunt fixate cu o bandă dublu adezivă puternică.

Protecție solară și eficiență energetică doar cu rolete textile INTEGRA

Roletele textile INTEGRA pot fi combinate cu o gamă variată de materialele textile. Adevărata valoare însa este adusă atunci când acest model este combinat cu țesăturile speciale care cresc eficiența energetică pentru ansamblul fereastră - roletă și care permit reglarea luminii transmise în interior. Cu ajutorul țesăturilor opace, roletele INTEGRA pot realiza obscuritate în proporție de peste 95%.

Caracteristici
Latime min - maxmin 120 mm - max 1500 mm
Inaltime min - maxmin 150 mm - max 2290 mm
Suprafata maxima2.60 m2
Greutate maxima ridicata0.80 kg
Numar rolete1
Culorialb, maro, antracit RAL7016, nuc inchis, stejar auriu, wenghe, mahon
Material casetăaluminiu
Material ghidajealuminiu
Material bara inferioarăoțel (galvanizat și vopsit)
Tub de rulareØ17.5 mm, otel sau aluminiu
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri si flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peindividual pe fiecare fereastră, pe baghetă de fixare a sticlei
Modalitate de montajlipire cu benzi autoadezive și prindere cu mini șuruburi
Grosimea peste suportul de montaj34.5 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn (consultați manualul pentru detalii de compatibilitate)
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
199.7 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete cu casetă INTEGRA
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide