Jaluzele verticale textile BUGET 89-T

(1 opinii)

3025

Jaluzelele verticale BUGET 89-T sunt alcătuite din sistemul de acționare economic (BUGET) cu bara de formă dreaptă, așezata în poziție orizontală și lamele textile cu lățimea de 89 mm. Manevrarea se face manual, strângerea lamelelor fiind de tip "toate lateral" sau de tip "cortină". Jaluzelele verticale BUGET 89-T , datorită lamelelor înguste, oferă avantajul de a ocupa mai puțin spațiu, fiind folosite cu precădere pentru dimensiuni mici ale ferestrelor, sau în balcoane, însă pot fi confecționate până la 3 m lățime și 3,6 ml înălțime.

Pret:
367.5 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Latime; 1600 mm
Inaltime: 1300 mm
Material: T89 Shantung alb

Formele casetei pentru pentru jaluzele verticale

Sistemul de acționare BUGET permite execuția de jaluzele verticale cu bara de forma liniara (dreaptă), așezata în poziție orizontală, cu lungimi de până la 4,5 ml (127-T), sau 3 ml (89-T sau 89-P). În funcție de tipul și lățimea lamelelor folosite, înălțimea maximă poate fi de până la 3,6 ml. Prinderea se poate face atât în tavan cat și în perete cu ajutorul consolelor opționale.

Lamele textile înguste pentru jaluzele verticale

Foarte utilizate în spații înguste precum balcoanele, sau pentru dimensiuni mici ale geamurilor, lamelele cu lățimea de 89 mm, colecția noastră oferă soluții tehnice sau de design printr-o mare varietate de modele și culori. Compoziția firelor din care sunt fabricate este diversificată, cele mai des întâlnite fiind cele din poliester (datorita prețului scăzut) și din fibră de sticlă (datorită rezistenței îndelungate în timp). Întreținerea lamelelor textile se face cu ușurința, toate tipurile permițând curățarea. Transparenta lamelelor pentru jaluzele verticale este de cele mai multe ori de tip "normal", însa anumite modele oferă un grad mai mare de transmisie a luminii (semitransparente), altele fiind special concepute pentru lucrul în birouri cu calculatoare (semiopace). Lamelele textile pentru destinații publice sunt în general ignifuge, însa cea mai mare parte a modelelor nu oferă protecție la foc.

Sistem de acționare economic pentru jaluzele verticale

Sistemul de acționare BUGET pentru jaluzele verticale, construit cu componente de bună calitate, oferă funcțiile de bază ale unei jaluzele (rotația și strângerea lamelelor), la un preț economic. Sistemul de acționare este incorporat într-un profil din aluminiu alb, extrudat, de forma ușor rotunjită. Mecanismele care rotesc lamelele sunt prevazute cu limitatoare de sarcină, astfel încât împiedicarea rotației unor lamele sa nu le defecteze. Piesele de distanțare a mecanismelor pentru lamele sunt din plastic, de lungime fixă.

Moduri de acționare și strângere pentru jaluzele verticale

Sistemul permite montarea șnururilor de acționare pe unul din capete, iar adunarea lamelelor poate fi de tip "toate-în-lateral" (lamelele se strâng toate la capătul din stânga sau din dreapta), ori de "tip-cortină" (lamelele pleacă simultan dinspre centru jumătate la stânga și jumătate la dreapta).

Caracteristici
Latime min - maxmin 178 mm - max 3028 mm
Inaltime min - maxmin 400 mm - max 3600 mm
Suprafata maxima14.00 m2
Greutate maxima ridicata100.00 kg
Accesorii disponibileConsole pentru montaj pe perete
Material lameletextil
Lățime / grosime lamele89 mm
Distanța între lamele75 mm
Material casetăaluminiu
Acționaremanuală, lanț cu bile pentru rotația lamelelor și șnur pentru adunarea laterală
Țesături permiselamele textile cu lățimea de 89 mm
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică și lipire cu presiune / temperatură
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajîn tavan cu cleme din oțel (standard), sau pe perete cu console tip "L" (opțional)
Tipuri de montajvertical pe tavan; orizontal pe perete (necesita console de prindere optionale)
Adâncime totală cu lamelele în poziție complet deschisămin. 104 mm
Moduri de strângereadunare într-o laterală; de la centru spre ambele laterale
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
367.5 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 1200 x H 1800 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Jaluzele verticale textile BUGET 89-T
Latime 1600 mm
Inaltime 1300 mm
Lungime actionare 867 mm
Material T89 Shantung
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide