Jaluzele orizontale CLASSIC25

(13 opinii)

3836

CLASSIC25 este modelul de jaluzele orizontale care acoperă cea mai mare gamă de solicitări. Folosit atât pentru dimensiuni mici cât și pentru suprafețe mari de până la 8 mp, ușurința instalării și manevrării se situează la superlativ. Jaluzelele orizontale CLASSIC25, fabricate cu lamele din aluminiu de 25 mm lățime x 0,18 mm grosime, vor avea întotdeauna un aspect deosebit datorită culorilor coordonate, accesoriile opționale completând cu succes funcționarea perfecta.

Pret:
178.4 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Basic alb

CLASSIC25 jaluzele orizontale din aluminiu cu dimensiuni variate

Jaluzele orizontale cu lamele din aluminiu CLASSIC25 este modelul de bază ce acoperă cea mai mare gamă de solicitări. Folosit atât pentru dimensiuni mici cât și pentru suprafețe mari de până la 8 mp, ușurința instalării și manevrării se situează la superlativ. Lamelele se pot regla atât pe verticală prin ridicare / coborâre cu ajutorul șnurului de manevrare, cât și pe orizontală prin înclinarea unghiului cu ajutorul baghetei.

CLASSIC25 jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele flexibile

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 sunt confecționate din cele mai bune componente Europene. Lamelele de 25 mm lățime și 0,18 mm grosime sunt fabricate dintr-un aliaj special din aluminiu, care asigură o maxima flexibilitate și rezistență în timp.

CLASSIC25 jaluzele orizontale din aluminiu în culori coordonate

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 vor avea întotdeauna culorile coordonate: lamelele, profilele și șnururile vor avea aceeași culoare, aspectul estetic fiind garantat. Lamelele din aluminiu sunt vopsite în câmp electrostatic după o tehnologie specială pentru o rezistență foarte îndelungata a culorii. Șnururile sunt confecționate din poliester și tratate în prealabil contra întinderii și decolorării. Profilele din otel vopsite, sunt în prealabil galvanizate pentru a nu rugini.

Console de prindere ascunse pentru jaluzele orizontale CLASSIC25

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 se livrează standard cu console de prindere cromate care permit prinderi ascunse atât în plan orizontal (pe rama geamului sau pe perete) cât și în plan vertical (pe tavan sau sub grindă). Remarcabil la acest sistem de prindere este ușurința instalării sau a dezinstalării în vederea curățării.

Jaluzele orizontale CLASSIC25 cu sistem antibalans pentru ferestre mobile

Pentru ferestrele care se deschid în plan orizontal și/sau vertical, pentru a împiedica balansul, jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 pot fi prevazute opțional cu un accesoriu util, format dintr-un sistem de pin și cârlig, denumit sistem anti balans. Acesta va tine mereu jaluzeaua lângă fereastră și va permite înclinarea lamelelor pentru controlul luminii. Avantajele sistemului anti-balans cu pin și cârlig sunt aspectul estetic minimalist și eliminarea găurilor de trecere prin lamele necesare la sistemele cu cablu lateral.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2500 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3000 mm
Suprafata maxima3.50 m2
Accesorii disponibileSistem antibalans
Material lamelealuminiu
Lățime / grosime lamele25 mm / 0,18 mm
Distanța între lamele21,5 mm
Culori asortateDA
Orificii de trecere șnururi3 x 12 mm
Material casetăOțel (galvanizat și vopsit)
Material bara inferioarăOțel (galvanizat și vopsit)
Acționaremanuală (baghetă pentru rotație și șnur pentru ridicare)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montaj30 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
178.4 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Jaluzele orizontale CLASSIC25
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Basic
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide