Rolete electrice cu Wi-Fi, e-SLIM43

(0 opinii)

9214

Roletele electrice cu motor Wi-Fi A-OK, e-SLIM43,  sunt acționate de cel mai modern motor cu caracteristici unice: cablu de alimentare cu mufă Easy Connect ®, conectare prin Wi-Fi, comunicare bidirecționala, control direct din aplicații smartphone Tuya și Smartlife, telecomandă clasică, sau comandă vocală Siri, Alexa si Google Home, forță și viteză mare de ridicare, zgomot de funcționare scăzut.

Motorul puternic permite fabricarea roletelor e-SLIM43 cu motor Wi-Fi A-OK într-o mare varietate de dimensiuni, de până la 2,7 m lățime si 5 m înălțime.

Pret:
1111.8 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 1000 mm
Inaltime: 1500 mm
Material: Celeste vernil

Rolete e-SLIM43 cu motorul Wi-Fi de la A-OK - saltul tehnologic

Cipul Wi-Fi: inovație pentru a schimba totul. Vă prezentăm cea mai simplă metoda de conectivitate de pe piață
Un HUB este o poartă, o interfață pentru controlul motorizării prin aplicație. Tehnologia HUB a ocupat spațiu și a generat costuri de instalare. Am putea avea ceva mai bun, așa că am decis să inovăm: am creat primul cip Wi-Fi care se conectează direct la motorizare, fără HUB, stabilind o conexiune imediată cu aplicația.
Iar bi-direcționalitatea este un punct cheie al inovației pentru că ne oferă controlul absolut asupra mișcării, facilitând chiar și cea mai mică acțiune și oferind cele mai precise informații, precum procentul de deschidere al fiecărei jaluzele, rolete sau perdele. Pe mobil, oricând, oriunde.
În plus, toate motoarele noastre Wi-Fi sunt compatibile cu cele mai utilizate platforme deschise smarthome de pe piață, precum Tuya Smart și Smartlife. Tot controlul oricărui spațiu, într-un singur loc.

Aplicatii smart home – jaluzele cu control deplin oricând, de oriunde

Tehnologia de ultimă oră oferită de aplicațiile Tuya Smart și Smartlife ne permite să controlăm confortabil toate elementele de protecție solară, perdelele, dispozitivele de securitate și iluminatul din casă de pe smartphone-ul nostru. Coboară roletele, trage draperiile, stinge luminile din bucătărie, toate cu un clic. Simplu, confortabil și eficient.

Aplicațiile smart iți oferă o multitudine de posibilități de control: comenzi simple de închidere sau deschidere, comenzi simultane către grupuri de jaluzele, scenarii cu combinații de jaluzele si alte dispozitive conectate. Toate pentru confortul tău sau pentru a simula prezența în casă.

Și toate astea le poți face de acasă sau de oriunde altundeva te-ai afla, controlând roletele e-SLIM43 direct de pe smartphone, fără ajutorul unei telecomenzi clasice.

Controlează orice spațiu doar cu vocea ta - o viata mai usoara pentru toți.

Care este cel mai simplu mod de a indica o nevoie? Evident, cu vocea. „Închide roletele din sufragerie” sau „Extinde copertina” este mai mult decât o dorință: este o comandă intuitivă care transformă orice spațiu.
Automatizare, control vocal și centralizare - aceste funcții contribuie la îmbunătățirea calității vieţii unui număr mare de oameni care au nevoie sprijin pentru zi de zi. Automatizarea sarcinilor precum manevrarea jaluzelelor evită leziunile și reduce eforturile, îmbunătățind viața oamenilor și oferindu-le o mai mare independență.
Crează-ți casa inteligentă a viitorului controlând spațiul prin asistenții vocali Google Home, Siri Apple și Amazon Alexa. Aplicațiile sunt disponibile pentru sistemele de operare iOS și Android și pot fi descărcate din Google Play Marketplace și App Store.

Cum instalez roletele motorizate e-SLIM43 mai simplu si mai sigur?

Răspunsul este cu cablul Easy Connect® atașat motorului.
Rezistent la apă: cablul este complet sigur și rezistent la apă, având gradul de protectie IP65 .
Instalare sigură: respectă reglementările de securitate în muncă prin conectarea ușoară fără intervenții la instalația electrică.
Pentru orice distanță: la comandă se livrează cabluri de până la 20 de metri pe care le conectați direct la circuitul electric existent.
Înlocuire ușoară: schimbarea unui motor tubular cu cablu Easy Connect® nu necesită instrumente de niciun fel, nici nu este necesară tăierea vreunui cablu, sau orice altă intervenție la rețeaua electrică.
Montare mai simplă: prin instalarea prealabilă a cablului cu conectorul Easy Connect® de către un electrician, în timpul construcției sau renovării, instalarea roletelor este aproape instantanee. Doar un clic și noul motor este conectat. Economisim timp și bani!

Rolete e-SLIM43 controlate cu telecomanda

Dacă nu ești adeptul noilor tehnologii, sau situația o impune, roletele e-SLIM43 cu motor Wi-Fi A-OK pot fi controlate și din telecomandă.

Telecomenzile clasice cu 1, 2, 6 sau 16 canale pot controla tot atâtea motoare pe rând sau simultan.

Iar, dacă pe masă sau pe birou nu dorești o telecomandă în plus, alege telecomenzile cu suport magnetic de perete sub forma unui întrerupător, cu 1, 2 sau 5 canale. Bineînțeles ca nu este nevoie de găuri în perete, telecomanda se atașează prin lipire cu benzi dublu adezive.
Dacă e necesar, telecomanda se poate detașa din suport devenind o telecomandă mobilă ca oricare alta.

Caracteristici
Latime min - maxmin 550 mm - max 2700 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 5000 mm
Suprafata maxima12.50 m2
Greutate maxima ridicata22.90 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Dispozitiv comandă motor
Material bara inferioarăaluminiu, Ø22 mm
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (opțional)
Acționareelectrică, cu motor A-OK, model AM35 Plus S WiFi
Controlsmartphone, telecomandă, întrerupător radio, asistență vocală (Google Home, Hey Siri, Amazon Alexa), IFTTT
Alimentare motor220 V / 50 Hz
Cuplu motormax. 6 Nm
Viteza motor28 rpm
Tehnologie comanda motorWi-Fi + radio
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletaiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 65 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
1111.8 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete electrice cu Wi-Fi, e-SLIM43
Culoare sistem alb
Latime 1000 mm
Inaltime 1500 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide