Contactează-ne

Denumirea firmei: s.c. JADEX® TRADING s.r.l.

Numar de inregistrare TVA: RO5652684

Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J16/1208/1994

Obiectul principal de activitate: cod CAEN 1392 - Fabricarea de articole confectionate din textile (cu exceptia imbracamintei si lenjeriei de corp)

Adresa fabricii: str. Calea Severinului, nr.46-O, 200610 Craiova (DJ), Romania

Adresa sediu social: cart. Brazda lui Novac, bl.F9, sc.1, apt.19, Craiova (DJ), Romania

Telefon: 0251-533.533 ; 0723-354.540

E-mail: office@jadex.ro / jadex@jadex.ro


Drepturi de autor

Toate continuturile aflate pe site se supun protectiei dreptului de autor, la fel ca intregul site web. Autorul este s.c. JADEX® TRADING s.r.l. persoana juridica.

Reproducerea, multiplicarea, modificarea, sau publicarea continuturilor aflate pe site-ul Web nu sunt permise.

Acest site Web este controlat, operat si administrat din Romania de s.c. JADEX® TRADING s.r.l..

s.c. JADEX® TRADING s.r.l. nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca declaratia privind protectia datelor de pe acest site web se conformeaza tuturor cerintelor juridice din afara Romaniei. Daca vizitati acest site din afara Romaniei, raspundeti pentru respectarea tuturor prevederilor legale locale. Prezenta declaratie privind protectia datelor si aplicarea acesteia se supun legislatiei romanesti, cu exceptia prevederilor de drept privat international. Sediul instantei competente este instanta competenta material pentru Craiova, Romania.

Daca o anumita prevedere incalca legislatia obligatorie sau este nevalabila, acest lucru nu afecteaza valabilitatea intregii conventii. Restul continutului ramane neafectat si in locul prevederii nevalabile se aplica o alta prevedere valabila, care se va apropia cat mai mult de prevederea nevalabila din punct de vedere economic si al sensului.

Formular de contact
Captcha

Cos produse

Inchide