Rolete textile EASY & EASYDUO

(3 opinii)

13262

Jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) Easy / EasyDuo, proiectate să atârne liber sunt compuse din una / doua role cu material textil montate pe un profil de susținere din aluminiu pentru a asigura o rigiditate sporită și cel mai simplu și rapid mod de instalare, fiind recomandate pentru utilizări medii - intense și pentru acoperirea unor dimensiuni medii de maxim 2 x 3 m / 4 x 3 m. Sistemul este disponibil în culoarea alb.

Pret:
229.1 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile pentru dimensiuni medii

Jaluzelele rolete textile Easy si EasyDuo sunt proiectate pentru acoperirea golurilor de dimensiuni de pana la 2 x 3 m (2+2 x 3m pentru EasyDuo) grație tubului de înfășurare din oțel rezistent cu diametrul de 25 mm, fiind ideale pentru utilizări medii / intense datorită mecanismului de acționare puternic. Modelul Easy este compus dintr-o singură roletă: un sistem de manevrare și un material textil. Aspectul este unul minimalist, având un tub puțin vizibil, dar subțire și rezistent în același timp.

Două rolete pe un singur profil suport

Modelul EasyDuo este compus din două rolete: două sisteme de manevrare independente și două materiale textile, montate alăturat pe un singur profil de susținere. Cele două rolete pot avea dimensiuni diferite și pot fi manevrate independent una de cealaltă. Pentru oricare dintre cele doua rolete, sistemul de acționare poate fi amplasat pe stânga sau pe dreapta. Prin așezarea pe același profil suport, modelul Easy Duo asigură un montaj precis la aceeași înălțime pentru ambele rolete.

Rolete textile cu profil de suport pentru un montaj ușor

Jaluzelele rolete textile Easy si EasyDuo sunt montate pe un profil de susținere din aluminiu pentru asigurarea unei rigidități sporite și a celui mai simplu și rapid mod de instalare. Se montează clemele de fixare din oțel rezistent cu ajutorul diblurilor sau șuruburilor livrate, după care se realizează prinderea prin clipsare a întregului ansamblu al roletei. Demontarea se face la fel de ușor, prin declipsarea ansamblului roletei de pe clemele de fixare.

Spațiu mic între două roletele alăturate

Modelul EasyDuo îmbina doua rolete cu dimensiuni diferite care pot fi manevrate independent, oferind în același timp un spațiu mic vertical neacoperit între cele două rolete alăturate. Montarea pe același suport integrat oferă avantajele unei instalări ușoare și rapide, împreuna cu precizia așezării pe aceeași linie a tuturor punctelor de prindere.

Tub din oțel suplu și rezistent

Fiind conceput ca un sistem care să acopere o plajă largă de dimensiuni și materiale textile, Easy si EasyDuo jaluzele rolete textile incorporează un tub de doar 25 mm în diametru, însa fabricat din oțel rezistent. Diametrul mic al tubului oferă un aspect suplu, modern și minimalist modelului de jaluzele rolete Easy si EasyDuo.

Lagăr retractabil din metal

Lagărul retractabil din metal care echipează roletele Easy si EasyDuo asigură rezistența îndelungata și o rulare ușoara atunci când se rulează sau derulează materialul textil. În același timp, construcția acestui lagăr permite montarea și demontarea foarte ușoara a roletei din consolele de prindere laterale. Montarea se face foarte simplu după fixarea reductorului în consola acestuia: se împinge pinul metalic spre tub și se dirijează spre mijlocul consolei, iar pinul metalic va intra singur în locașul său. Demontarea se face la fel de ușor prin împingerea pinului înspre tub și tragerea întregii rolete dintre console.

Caracteristici
EasyEasy Duo
Latime min - maxmin 300 mm - max 2000 mmmin 300 mm - max 4000 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3200 mmmin 100 mm - max 3200 mm
Suprafata maxima5.00 m210.00 m2
Greutate maxima ridicata2.00 kg2.00 kg
Numar rolete12
Culorialbalb
Material bara inferioarăaluminiualuminiu
Tub de rulareØ25 mm, oțelØ25 mm, oțel
Profil suport montaj rapidda, aluminiuda, aluminiu
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateralmanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)subțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletaiere mecanică sau cu ultrasunetetaiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)orice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigipsprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavanorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 62 mmminim 62 mm
Precizie de execuție± 1 mm± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
229.1 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete textile EASY & EASYDUO
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 734 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide