Rolete zi-noapte cu lipire MINI

(0 opinii)

9982

Modelul de jaluzele rolete textile zi-noapte cu lipire MINI , acționate cu șnur lateral și mecanism reductor, permite execuția unor dimensiuni moderate, de până la 1,3 metri lățime și 2,3 metri înălțime. Roletele MINI zi-noapte oferă prinderea fără găurirea ferestrei, prin lipirea cu benzi adezive puternice. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru prinderea pe ferestre fixe sau mobile. Disponibil în culorile alb sau maro. Rolete textile de calitate la pret MINI!

Pret:
185.5 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Zakynthos alb

Rolete MINI zi-noapte cu instalare ușoară

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI zi-noapte a fost gândit pentru a oferi cel mai ușor mod de instalare posibil. Pentru instalare nu este nevoie decât de un creion și o ruletă. Instalarea roletelor pe fereastră se face simplu și rapid, doar lipind sau agățând sistemele de prindere! În acest fel nu va vor trebui nici scule sau unelte, nici cunoștințe speciale și nici nu va trebui să găuriți ferestrele.

Bara inferioară invizibilă pentru rolete MINI zi-noapte

Stilul minimalist se reflectă din ce în ce mai mult în amenajarea spațiului nostru de locuit, iar roletele MINI zi-noapte urmează și ele trendul!
Pentru a simplifica vizual produsul, bara inferioară este mai tot timpul acoperită de materialul textil (fiind totuși vizibilă doar în dreptul benzilor transparente).

Rolete MINI zi-noapte cu montaj prin lipire, fără găurire

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI zi-noapte permite două variante de montaj: prinderea pe ochiuri de geam fix, sau prinderea pe ochiuri de geam mobil. Pentru varianta de prindere pe ochi de geam fix profilul suport este prevăzut cu pastile mari cu bandă dublu adezivă, iar cea pentru ochi de geam mobil se livrează piese pentru agățare și lipire pe ramă.

Accesorii pentru rolete MINI

Împotriva balansului nedorit, sau pentru a sta paralel cu fereastra atunci când deschideți geamul pentru aerisire, roletele MINI zi-noapte pot fi prevăzute opțional cu sisteme de ghidare laterale formate din: cabluri din nylon semitransparent dispuse lateral, inele pentru bara inferioară și cleme de prindere a cablului.

Culori sistem rolete textile MINI zi-noapte

Sistemul de acționare al modelelor de rolete MINI și MINI zi-noapte este disponibil în culorile alb și maro. Toate componentele produsului au aceeași culoare. În cazul accesoriului "sisteme de ghidare laterale", cablul de ghidare și inelele pentru bara inferioară sunt translucide, iar clemele de prindere sunt, în culoarea celorlalte componente.

Caracteristici
Latime min - maxmin 200 mm - max 1300 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 2300 mm
Suprafata maxima2.00 m2
Greutate maxima ridicata0.80 kg
Numar rolete1
Culorialb, maro
Accesorii disponibileGhidaj lateral, Clema inferioară ghidaj
Material ghidajefir nylon (accesoriu opțional)
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ17.5 mm, oțel
Profil suport montaj rapidda, plastic
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri si flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere cu ultrasunete (marginile textilului nu se mai deșiră)
Montaj peindividual pe fiecare fereastră
Modalitate de montajlipire cu benzi autoadezive
Tipuri de montajorizontal pe rama geamului
Grosimea peste suportul de montajminim 38 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn
Precizie de execuțielățime: ± 1 mm / înălțime: ± 5 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
185.5 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete zi-noapte cu lipire MINI
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 1100 mm
Material Zakynthos
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide