Rolete zi-noapte cu casetă INTEGRA

(0 opinii)

15959

Modelul de jaluzele rolete cu casetă din aluminiu INTEGRA și textil zi-noapte, este special conceput pentru a fi instalat pe tâmplaria din pvc (termopane), aluminiu sau lemn. Pe lângă aspectul modern, textilul zi-noapte oferă avantajul reglării precise a luminii, iar aspectul ansamblului creat din fereastră și roletele textile INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integrantă. Roletele INTEGRA sunt produse în multe variante coloristice, pentru a se potrivi cu rama ferestrei: alb, maro închis, gri antracit și culori imitatie de lemn. Pentru o rezistentă sporită si o durabilitate îndelungată, caseta, bara inferioară și ghidajele laterale sunt din aluminiu.

Pret:
257.0 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Zakynthos alb

Rolete textile integrate pe tâmplărie

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA zi-noapte este special conceput pentru a fi instalat pe tâmplăria din pvc, aluminiu sau lemn. Ansamblul creat din fereastra dvs. si INTEGRA zi-noapte este acela de tot unitar, de parte integrantă. Jaluzelele rolete textile INTEGRA zi-noapte se instalează doar pe baghetele care susțin sticla, fără a afecta în vre-un fel profilele principale care conferă eficiență termică ferestrei (toc sau cercevea).

INTEGRA zi-noapte - controlul total luminii, atât de simplu

1. In modul de închidere totală, atunci când textilul zi-noapte este coborât complet la poziția inferioară, benzile transparente și opace se suprapun opus una peste cealaltă, blocând lumina.

2. Pentru a regla lumina patrunsă în interior se folosește modul de închidere parțială. Astfel, prin manevrarea lanțului lateral, se pot deplasa benzile transparente și opace în poziția parțial suprapus sau suprapus identic una peste cealaltă.

3. Iar pentru a dezveli partial sau total geamul se poate ridica materialul acolo unde se doreste, in orice mod de inchidere.

INTEGRA zi-noapte - blocarea completă a luminii în poziția inferioară

Roletele INTEGRA zi-noapte, prin modul unic de construcție, oferă blocarea completă a luminii și intimitate maximă.
În modul de închidere totală, atunci când textilul zi-noapte este coborât complet la poziția inferioară, benzile transparente și opace se suprapun opus una peste cealaltă, blocând atât lumina, cât și privirile indiscrete. Totuși, în funcție de forma și înclinarea baghetei inferioare, precum și a modului de măsurare, poate sa existe o zona neacoperită de câțiva milimetri între aceasta și material.

Deschidere maximă pentru ferestre cu rolete textile INTEGRA zi-noapte

INTEGRA zi-noapte este cel mai compact model de rolete casetate, modul de construcție al sistemului de acționare cu rola textilului parțial retrasă între baghetele sticlei oferind o grosime de doar 34,5 mm peste suportul de montaj (cercevea sau toc). Acest mod special de construcție oferă avantajul celui mai larg unghi de deschidere a ferestrelor mobile, comparativ cu alte produse asemănătoare care se montează aplicat peste rama sau cercevea.
Zidurile dvs. vor mai fi lovite mai rar sau chiar deloc, iar fereastra se va deschide mai larg. Manevrarea ferestrei nu presupune manevrarea in prealabil a sistemului de protecție solară, modelul de rolete INTEGRA zi-noapte fiind solidar cu aceasta.

Rolete textile integrate și asortate oricărei ferestre

Forma fluidă a roletelor INTEGRA zi-noapte, precum și asortarea culorilor sistemului la culoarea ramei geamului definesc noțiunea de integrarea vizuala cu fereastra.
Roletele INTEGRA zi-noapte sunt disponibile în variante de culori pline - alb, maro, gri antracit, precum și în variante cu aspect de furnir de lemn - stejar auriu, nuc închis, wenghe, sau mahon.

Rolete textile de calitate cu finisaje de lux

Roletele textile INTEGRA zi-noapte înglobează materiale de cele mai bună calitate, profilele fiind confecționate din aluminiu și otel galvanizat, iar componentele din ABS. Pentru un aspect de lux, profilele sunt vopsite în câmp electrostatic sau acoperite cu folie cu aspect de lemn, iar capacele din plastic au aceeași culoare sau desen specific lemnului.

Roletele INTEGRA zi-noapte se montează pe baghetă

Roletele INTEGRA zi-noapte se montează doar pe baghetele care fixează sticla, fără să treacă peste tocul sau cerceveaua geamului. Astfel, cele 4 mini șuruburi (Ø 3,5 mm) pentru prinderea casetei se in filetează în baghete, fără a afecta profilele de rezistență, sau coeficientul de transfer termic al ferestrei. Ghidajele din aluminiu sunt fixate cu o bandă adezivă puternică.

Caracteristici
Latime min - maxmin 120 mm - max 1500 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 2190 mm
Suprafata maxima2.20 m2
Greutate maxima ridicata0.80 kg
Numar rolete1
Culorialb, maro, stejar auriu, nuc inchis, wenghe, antracit RAL7016
Material casetăaluminiu
Material ghidajealuminiu
Material bara inferioarăoțel (galvanizat și vopsit)
Tub de rulareØ17.5 mm, oțel sau aluminiu
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri și flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere cu ultrasunete (marginile textilului nu se mai deșiră)
Montaj peindividual pe fiecare fereastră, pe bagheta de fixare a sticlei
Modalitate de montajlipire cu benzi autoadezive și prindere cu mini șuruburi
Tipuri de montajorizontal pe bagheta
Grosimea peste suportul de montaj34.5 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn (consultați manualul pentru detalii de compatibilitate)
Precizie de execuțielățime: ± 1 mm / înălțime: ± 5 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
257.0 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete zi-noapte cu casetă INTEGRA
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 1100 mm
Material Zakynthos
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide