Jaluzele romane IDEAL

(3 opinii)

393

Jaluzelele romane în falduri IDEAL, combină sistemul de acționare perfect care oferă o manevrare ușoara și permite detașarea completă a șnururilor și țesăturii, cu materialul special cu tuneluri incorporate care asigură plierea în falduri egale și care se curăță în mașina de spălat. Ușor de instalat pe ferestre sau peste golul acestora, jaluzelele romane sunt soluția IDEAL-ă pentru decorarea ferestrelor, oferind eleganța și căldura casei dvs.

Pret:
186.9 lei / buc
206.1 lei / buc
Economisesti 19.2 lei

Pentru o jaluzea cu:
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Predor maro roscat

Jaluzele romane IDEAL - cel mai modern sistem și un textil inovator

Jaluzelele romane IDEAL combină cel mai nou sistem de acționare și un material textil inovator, pentru a vă oferi un produs inegalabil, cu caracteristici unice și un aspect minimalist datorită faldurilor perfecte. Buzunare pentru baghete cusute inegal și inestetic pe spatele materialului textil? Inele din plastic pentru trecerea șnururilor de ridicare? Materiale pe care nu le puteți spăla? Sisteme de acționare pe care le manevrați greu? Baghete pe care nu le puteți extrage, fiind cusute în material? Șnururi care nu se pot detașa pentru a fi curățate? Uitați de toate aceste probleme grație celui mai modern model de jaluzele romane IDEAL.

Textil inovator pentru jaluzele romane IDEAL

Inovatorul material textil PREDOR, total lavabil în mașina dvs. de spălat, oferit în exclusivitate cu jaluzelele romane IDEAL, are o construcție specială și uniformă, având tuneluri paralele incorporate în structura țesăturii la fiecare 20 cm, precum și găici pentru trecerea șnururilor de manevrare. Baghetele orizontale au atât rol funcțional pentru a asigura rigiditate materialului și ridicarea în falduri egale, căt și unul estetic. Pe spatele materialului, tunelurile sunt prevazute din loc în loc cu găici rezistente pentru trecerea șnururilor de ridicare, eliminându-se astfel inesteticele inelele cusute pe spatele materialului.

Jaluzele romane IDEAL pentru lățimi mari

Jaluzelele romane IDEAL pot acoperi ferestre cu lățimi mari, materialul textil fiind fabricat din două bucăți înnădite vertical pe mijloc în asa fel încât tunelurile speciale și baghetele de rigidizare sa fie continue.
Acest mod de construcție al materialului textil este numit "cortină dublă" și este folosit pentru lățimi ale jaluzelelor între 1600 și 2400 mm. Lățimile de sub 1600 mm au materialul textil construit dintr-o singură bucată ("cortină simplă").

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2400 mm
Inaltime min - maxmin 300 mm - max 3000 mm
Suprafata maxima5.00 m2
Greutate maxima ridicata4.00 kg
Material casetăaluminiu
Material bara inferioarăoțel (galvanizat și vopsit)
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri și flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tip cortină material textilsimplă (un singur material) / dublă (textil înnădit vertical pe mijloc) - în funcție de lățimea textilului brut
Înălțime minimă ridicat completaprox. 230 mm
Precizie de execuție± 5 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
186.9 lei / buc
206.1 lei / buc
Economisesti 19.2 lei
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Jaluzele romane IDEAL
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 734 mm
Material Predor
Culoare material maro roscat
Tip cortina Simpla
Configureaza

Cos produse

Inchide