Rolete electrice cu baterie USB-C, e-SLIM43

(0 opinii)

2443

Modelul e-SLIM43 rolete electrice cu baterie USB-C este acționat de un motor ultra silențios A-OK cu acumulator Li-Ion incorporat, oferind posibilitatea de a fi instalat în locuri unde nu există un circuit electric de alimentare lângă fereastră. Acumulatorul de mare capacitate poate fi încărcat cu ajutorul unui alimentator cu adaptor magnetic USB-C și asigură un interval de utilizare a roletelor de 6 luni până la următoarea reîncărcare (în cazul a două acționări zilnice). 

Roletele e-SLIM43 cu baterie USB-C se bazează pe modelul SLIM43 (acționat manual), putând fi fabricat într-o mare varietate de dimensiuni (până la 2,5 m lățime și 5 m înălțime).

Pret:
1120.1 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 1000 mm
Inaltime: 1500 mm
Material: Celeste vernil

Motorul silențios A-OK AM25 PLUS L USB® cu acumulator incorporat

Sunet practic imperceptibil.

Cu un sunet sub 40 dB, grație tehnologiei brevetate de reducere a zgomotului și vibrațiilor de la A-OK, motorul AM25 PLUS L USB® oferă un plus de confort oricărui spațiu.

Motorul are încorporată o baterie Li-Ion reîncărcabilă prin conector USB-C, pentru a controla ridicarea și coborârea roletelor, iar operațiile de oprire și pornire lină se fac prin reducerea sau creșterea graduală a vitezei.

În cazul a două acționari zilnice (ridicare și coborâre), acumulatorul de mare capacitate asigură un interval mediu de 6 luni între încărcări. Desigur, intervalul poate diferi în funcție de numărul de utilizări zilnice, dimensiunile roletei și greutatea materialului.

Motorizare fără limite - rolete cu motor AM25 PLUS L USB®

Absența unui punct de alimentare cu energie electrică nu mai este o problemă. Cu un timp de încărcare de 6-8 ore cu încărcătorul USB Type-C, atingem o autonomie medie de 6 luni pentru utilizarea roletei.

Adaptorul său magnetic de încărcare se conectează practic singur, făcând reîncărcarea și mai ușoară.

Datorită reîncărcării ușoare prin USB-C magnetic și a bateriei cu litiu, AM25 PLUS L USB® este cea mai convenabilă alternativă pentru motorizarea roletelor.

Rolete electrice cu baterie USB-C controlate cu telecomanda

Rolete electrice e-SLIM43 cu baterie USB-C sunt în mod normal controlate din telecomandă, iar opțional prin smartphone.

Telecomenzile clasice cu 1, 2, 6 sau 16 canale pot controla tot atâtea motoare pe rând sau simultan.

Iar, dacă pe masă sau pe birou nu dorești o telecomandă în plus, alege telecomenzile cu suport magnetic de perete sub forma unui întrerupător, cu 1, 2 sau 5 canale. Bineînțeles ca nu este nevoie de găuri în perete, telecomanda se atașează prin lipire cu benzi dublu adezive.
Dacă e necesar, telecomanda se poate detașa din suport devenind o telecomandă mobilă ca oricare alta.

Aplicatii smart home – jaluzele cu control deplin oricând, de oriunde

Tehnologia de ultimă oră oferită de aplicațiile Tuya Smart și Smartlife ne permite să controlăm confortabil toate elementele de protecție solară, perdelele, dispozitivele de securitate și iluminatul din casă de pe smartphone-ul nostru. Coboară roletele, trage draperiile, stinge luminile din bucătărie, toate cu un clic. Simplu, confortabil și eficient.

Aplicațiile smart iți oferă o multitudine de posibilități de control: comenzi simple de închidere sau deschidere, comenzi simultane către grupuri de jaluzele, scenarii cu combinații de jaluzele si alte dispozitive conectate. Toate pentru confortul tău sau pentru a simula prezența în casă.

Și toate astea le poți face de acasă sau de oriunde altundeva te-ai afla, controlând rolete electrice cu baterie USB-C, e-SLIM43 direct de pe smartphone, fără ajutorul unei telecomenzi clasice (necesita accesoriul Mini hub TUYA)

Caracteristici
Latime min - maxmin 511 mm - max 2500 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 5000 mm
Suprafata maxima12.50 m2
Greutate maxima ridicata3.80 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Dispozitiv comandă motor, Încărcător 5.0 V / 2.0 A cu cablu USB-C 3.0 m, Adaptor magnetic USB-C pt incarcator de AM25, Mini hub Tuya AOK control smartphone
Material bara inferioarăaluminiu, Ø22 mm
Tub de rulareØ43 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (opțional)
Acționareelectrică, cu motor A-OK, model AM25 Plus L USB
Controltelecomanda sau întrerupător radio (standard); smartphone (opțional - necesită accesoriu Mini Hub TUYA)
Alimentare motor5.0V / 2.0A, acumulator Li-Ion incorporat, mufa USB-C (livrare standard fara cablu de incarcare)
Cuplu motor1.0 Nm
Viteza motor28 rpm
Tehnologie comanda motorradio
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - nu se recomandă a se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 65 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
1120.1 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete electrice cu baterie USB-C, e-SLIM43
Culoare sistem alb
Latime 1000 mm
Inaltime 1500 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide