Rolete textile SIDECONTROL

(0 opinii)

709

Modelul de jaluzele rolete textile (jaluzele interioare) SIDECONTROL, acționate cu șnur lateral și mecanism reductor, permite execuția unor dimensiuni medii, de până la 2 metri lățime și 3 metri înălțime. Sistemul de acționare deosebit de rezistent este ușor de manevrat, iar îndepărtarea rolei cu materialul textil în vederea întreținerii se realizează simplu și fără ajutorul altor unelte.

Pret:
210.1 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile cu console subțiri: lumină laterală mai puțină

Capetele de prindere laterale sunt confecționate din oțel și acoperite cu capace înguste din plastic, asigurând robustețe întregului produs. Datorită designului deosebit, acestea sunt cele mai compacte, comparativ cu alte produse similare din categoria rulourilor medii acționate cu lanț. Folosind materiale total opace (black-out), veți obține cu jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL un grad de întuneric mai mare decât folosind alt sistem asemănător.

Rolete textile cu dimensiuni variate

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL, cel mai fiabil și adaptabil model, poate acoperi o gamă largă de dimensiuni, de la cele mici de 200 x 100 mm (lățime x înălțime), până la cele mari de pana la 2000 x 3200 mm. Controlul mișcării este realizat lin și fără efort, cu ajutorul unui mecanism reductor, acționat printr-un lănțișor dispus lateral.

Rolete textile ușor de montat și de demontat

Desfacerea rolei cu țesătura se face extrem de simplu, fără ajutorul vreunei unelte, ridicând piedica sistemului de siguranță și apoi trăgând afară întreg ansamblu tub-țesătură-capete de sprijin. Cu modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL și montarea este la fel de simplă... un click și gata!

Multiple posibilități de montaj pentru roletele textile SIDECONTROL

Pentru orice loc sau poziție de montaj, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL are soluția potrivita. Modul de construcție a consolelor și a capetelor laterale de sprijin fac practic posibil orice fel de montaj: peste golul ferestrei, în golul ferestrei, în tavan, în pereții laterali ai golului, pe fereastră.

Accesorii pentru rolete textile SIDECONTROL

Pentru limitarea mișcării de balans dată de curenții de aer, sau pentru rularea bună pe înălțimi mari, jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL pot fi prevăzute opțional cu un sistem de ghidare, format din 2 fire verticale din oțel dispuse lateral. Totuși aceste sisteme de ghidare nu sunt utilizabile pentru ferestre a căror înclinare depășește 10 grade.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2000 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3200 mm
Suprafata maxima5.60 m2
Greutate maxima ridicata2.50 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileGhidaj lateral, Clemă inferioară ghidaj
Material ghidaje(opțional) cablu din oțel acoperit cu plastic
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ25 mm, oțel
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubtiri si flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparenta (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Grosimea peste suportul de montajminim 54 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
210.1 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete textile SIDECONTROL
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide