Rolete zi-noapte EASY

(0 opinii)

9056

Jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) zi-noapte Easy, proiectate să atârne liber sunt compuse dintr-o rolă cu material textil montată pe un profil de susținere din aluminiu pentru a asigura o rigiditate sporită și cel mai simplu și rapid mod de instalare, fiind recomandate pentru utilizări medii - intense și pentru acoperirea unor dimensiuni medii de maxim 2 x 3 m. Sistemul este disponibil în culoarea alb.

Pret:
264.6 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Zakynthos alb

Rolete textile zi-noapte pentru dimensiuni medii

Jaluzelele rolete textile Easy zi-noapte sunt proiectate pentru acoperirea golurilor de dimensiuni de până la 2 x 3 m grație tubului de înfășurare din oțel rezistent cu diametrul de 25 mm, fiind ideale pentru utilizări medii / intense datorită mecanismului de acționare puternic. Modelul Easy zi-noapte este compus dintr-o singură roletă: un sistem de manevrare și un material textil. Aspectul este unul minimalist, având un tub puțin vizibil, dar subțire și rezistent în același timp.

Profil inferior funcțional și elegant

Profilul inferior este un element foarte important pentru roletele de tip zi-noapte, deoarece acesta delimitează distanța dintre cele două parți ale materialului textil - cea din față și cea din spate.
Profilul inferior al roletelor EASY zi-noapte oferă cea mai mică distanță dintre cele două parți ale materialului textil și implicit cea mai puțină lumină care va pătrunde în interior atunci când roleta este în poziția închisă.

Rolete textile zi-noapte cu profil de suport pentru un montaj ușor

Jaluzelele rolete textile Easy zi-noapte sunt montate pe un profil de susținere din aluminiu pentru asigurarea unei rigidități sporite și a celui mai simplu și rapid mod de instalare. Se montează clemele de fixare din otel rezistent cu ajutorul diblurilor sau șuruburilor livrate, după care se realizează prinderea prin clipsare a întregului ansamblu al roletei. Demontarea se face la fel de ușor, prin declipsarea ansamblului roletei de pe clemele de fixare.

Tub din oțel suplu și rezistent

Fiind conceput ca un sistem care să acopere o plajă largă de dimensiuni și materiale textile, Easy zi-noapte jaluzele rolete textile incorporează un tub de doar 25 mm în diametru, însă fabricat din oțel rezistent. Diametrul mic al tubului oferă un aspect suplu, modern și minimalist modelului de jaluzele rolete Easy zi-noapte.

Lagăr retractabil din metal

Lagărul retractabil din metal care echipează roletele Sidewinder asigură rezistență îndelungata și o rulare ușoara atunci când se rulează sau derulează materialul textil. În același timp, construcția acestui lagăr permite montarea și demontarea foarte ușoara a roletei din consolele de prindere laterale. Montarea se face foarte simplu după fixarea reductorului în consola acestuia: se împinge pinul metalic spre tub și se dirijează spre mijlocul consolei, iar pinul metalic va intra singur în locașul sau. Demontarea se face la fel de ușor prin împingerea pinului înspre tub și tragerea întregii rolete dintre console.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2000 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3000 mm
Suprafata maxima6.00 m2
Greutate maxima ridicata1.70 kg
Numar rolete1
Culorialb
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ25 mm, oțel
Profil suport montaj rapidda, aluminiu
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere cu ultrasunete (marginile textilului nu se mai deșiră)
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 62 mm
Precizie de execuțielățime: ± 1 mm / înălțime: ± 5 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
264.6 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete zi-noapte EASY
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 1100 mm
Material Zakynthos
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide