Rolete cu lipire MINI

(12 opinii)

12046

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI, acționate cu șnur lateral și mecanism reductor, permite execuția unor dimensiuni moderate, de până la 1,3 metri lățime și 2,3 metri înălțime. Roletele MINI oferă prinderea fără găurirea ferestrei, prin lipirea cu benzi adezive puternice. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru prinderea pe ferestre fixe sau mobile. Disponibil în culorile alb sau maro. Rolete textile de calitate la preț MINI!

Pret:
135.3 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile cu instalare ușoară

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI a fost gândit pentru a oferi cel mai ușor mod de instalare posibil. Pentru instalare nu este nevoie decât de un creion și o ruletă. Instalarea roletelor pe fereastră se face simplu și rapid, doar lipind sau agățând sistemele de prindere! În acest fel nu va vor trebui nici scule sau unelte, nici cunoștințe speciale și nici nu va trebui să găuriți ferestrele.

Dimensiuni compacte pentru rolete textile

Sistemul de prindere și acționare al modelului de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI este foarte compact, oferind avantajul deschiderii largi a ferestrelor și, de asemenea, un aspect vizual plăcut. Înălțimea de 36 mm și profunzimea de doar 36 mm fac din modelul de jaluzele rolete textile MINI cel mai compact sistem de rolete aplicate în momentul actual.

Rolete cu montaj prin lipire, fără găurire

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI permite două variante de montaj: prinderea pe ochiuri de geam fix, sau prinderea pe ochiuri de geam mobil. Pentru varianta de prindere pe ochi de geam fix se livrează piese dreptunghiulare cu lipire cu bandă dublu adezivă, iar cea pentru ochi de geam mobil se livrează piese pentru agățare și lipire pe ramă. Ambele tipuri de piese de prindere au benzi adezive puternice.

Culori sistem rolete textile MINI

Sistemul de acționare al modelelor de rolete MINI este disponibil în culorile alb și maro. Toate componentele produsului au aceeași culoare. În cazul accesoriului "sisteme de ghidare laterale", cablul de ghidare și inelele pentru bara inferioară sunt translucide, iar clemele de prindere sunt, în culoarea celorlalte componente.

Accesorii pentru rolete MINI

Împotriva balansului nedorit, sau pentru a sta paralel cu fereastra atunci când deschideți geamul pentru aerisire, MINI jaluzele rolete textile (rulouri interioare) pot fi prevăzute opțional cu sisteme de ghidare laterale formate din: cabluri din nylon semitransparent dispuse lateral, inele pentru bara inferioară și cleme de prindere a cablului. Pentru prindere pe ochiuri de geam mobile clema de prindere inferioara se agață de rama ferestrei (nu necesită prinderea în șuruburi), iar pentru rolete montate pe geamuri fixe, aceasta se fixează cu un șurub autoforant 3,5 x 16 mm.

Caracteristici
Latime min - maxmin 200 mm - max 1300 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 2300 mm
Suprafata maxima2.60 m2
Greutate maxima ridicata0.80 kg
Numar rolete1
Culorialb, maro
Accesorii disponibileGhidaj lateral, Clemă inferioară ghidaj
Material ghidajefir nylon (accesoriu opțional)
Material bara inferioarăoțel
Tub de rulareØ17.5 mm, oțel
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral
Țesături permisesubțiri si flexibile, de greutate medie, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peindividual pe fiecare fereastră
Modalitate de montajlipire cu benzi autoadezive
Tipuri de montajorizontal pe rama geamului / perete (standard); vertical pe tavan;
Grosimea peste suportul de montaj36 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
135.3 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete cu lipire MINI
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide