Jaluzele orizontale ECLIPSE25

(9 opinii)

6091

Jaluzelele ECLIPSE25 cu lamele orizontale din aluminiu de 25 mm lățime x 0,18 mm grosime, sunt soluția optimă pentru protecție solară maximă sau aspect estetic desăvârșit. Acest model prezintă o construcție specială pentru a asigura cât mai puțină lumină transmisă, densitatea lamelelor fiind cu 20% mai mare decât la alte modele, iar perforațiile acoperite complet de lamelele de deasupra. ECLIPSE25 jaluzele orizontale a fost special proiectat pentru încăperile în care se dorește cât mai putina lumină, fiind ideale acolo unde există ecrane de computer, monitoare, sau televizoare. Jaluzelele orizontale ECLIPSE25 vor avea întotdeauna un aspect deosebit datorită culorilor coordonate.

Pret:
192.9 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Basic alb

ECLIPSE25 - jaluzele orizontale din aluminiu cu o construcție specială

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 prezintă o construcție specială, dată pe de o parte de o densitate mai mare a lamelelor (între doua lamele consecutive sunt 18 mm, față de 21,5 mm la modelul CLASSIC25), iar pe de altă parte de perforațiile speciale pentru trecerea șnururilor de ridicare (mult mai mici și dispuse aproape de marginile lamelelor).

Dispunerea perforațiilor spre lateralul lamelelor face ca acestea să nu se poată înclina sub același unghi spre interior și exterior. Înclinarea și suprapunerea cea mai bună a lamelelor se obțin către partea opusă perforațiilor. În funcție de partea pe care sunt dispuse perforațiile, jaluzelele ECLIPSE25 se pot construi în doua moduri: PROTECT - cu perforațiile spre interior și închidere maximă spre exterior, DESIGN - cu perforațiile spre exterior și închidere maximă spre interior.

ECLIPSE25, modul de construcție PROTECT: protecție solară eficientă

Modul de construcție PROTECT este special destinat protecției solare maxime, perforațiile fiind spre interior, iar înclinarea și suprapunerea maximă a lamelelor spre exterior. În acest mod, atunci când jaluzelele ECLIPSE25 au lamelele închise spre exterior, lamelele sunt suprapuse maxim, iar razele solare sunt total blocate. (imaginea C)

În imagini sunt prezentate cele doua înclinări ale lamelelor, jaluzeaua fiind privită din interiorul și exteriorul camerei:
A - înclinare maximă spre exterior, jaluzea privita din interior
B - înclinare maximă spre interior, jaluzea privita din interior
C - înclinare maximă spre exterior, jaluzea privita din exterior
B - înclinare maximă spre interior, jaluzea privita din exterior

ECLIPSE25, modul de construcție DESIGN: pentru aspect estetic

Modul de construcție DESIGN este special destinat aspectului estetic maxim, perforațiile fiind spre exterior, iar înclinarea și suprapunerea maximă a lamelelor spre interior. În acest mod, atunci când jaluzelele ECLIPSE25 au lamelele închise spre interior, perforațiile sunt invizibile iar aspectul este foarte elegant (imaginea B).

În imagini sunt prezentate cele doua înclinări ale lamelelor, jaluzeaua fiind privita din interiorul și exteriorul camerei:
A - înclinare maximă spre exterior, jaluzea privita din interior
B - înclinare maximă spre interior, jaluzea privita din interior
C - înclinare maximă spre exterior, jaluzea privita din exterior
B - înclinare maximă spre interior, jaluzea privita din exterior

ECLIPSE25 jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele flexibile

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 sunt confecționate din cele mai bune componente Europene. Lamelele de 25 mm lățime și 0,18 mm grosime sunt fabricate dintr-un aliaj special din aluminiu, care asigură o maxima flexibilitate și rezistență în timp.

ECLIPSE25 jaluzele orizontale din aluminiu în culori coordonate

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 vor avea întotdeauna culorile coordonate: lamelele, profilele și șnururile vor avea aceeași culoare, aspectul estetic fiind garantat. Lamelele din aluminiu sunt vopsite în câmp electrostatic după o tehnologie specială pentru o rezistență foarte îndelungata a culorii. Șnururile sunt confecționate din poliester și tratate în prealabil contra întinderii și decolorării. Profilele din otel vopsite, sunt în prealabil galvanizate pentru a nu rugini.

Console de prindere ascunse pentru jaluzele orizontale ECLIPSE25

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 se livrează standard cu console de prindere cromate care permit prinderi ascunse atât în plan orizontal (pe rama geamului sau pe perete) cât și în plan vertical (pe tavan sau sub grindă). Remarcabil la acest sistem de prindere este ușurința instalării sau a dezinstalării în vederea curățării.

Jaluzele orizontale ECLIPSE25 cu sistem antibalans pentru ferestre mobile

Pentru ferestrele care se deschid în plan orizontal și/sau vertical, pentru a împiedica balansul, jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 pot fi prevazute opțional cu un accesoriu util, format dintr-un sistem de pin și cârlig, denumit sistem anti balans. Acesta va tine mereu jaluzeaua lângă fereastră și va permite înclinarea lamelelor pentru controlul luminii. Avantajele sistemului anti-balans cu pin și cârlig sunt aspectul estetic minimalist și eliminarea găurilor de trecere prin lamele necesare la sistemele cu cablu lateral.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2500 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 2500 mm
Suprafata maxima3.50 m2
Accesorii disponibileSistem antibalans
Material lamelealuminiu
Lățime / grosime lamele25 mm / 0,18 mm
Distanța între lamele18,0 mm
Culori asortateDA
Orificii de trecere șnururi2,8 x 4,5 mm
Material casetăOțel (galvanizat și vopsit)
Material bara inferioarăOțel (galvanizat și vopsit)
Acționaremanuală (baghetă pentru rotație și șnur pentru ridicare)
Variante constructivePROTECT (pentru protecție solară maximă) ; DESIGN (pentru aspect estetic uniform)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montaj30 mm
Ferestre compatibilealuminiu, pcv, lemn
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
192.9 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Jaluzele orizontale ECLIPSE25
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 550 mm
Material Basic
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide