Rolete medii SLIM32

(0 opinii)

1455

SLIM32 este modelul de rolete ideal atunci când se dorește acoperirea unor dimensiuni medii-mari cu un singur material, precum ferestrele clădirilor de birouri, a deschiderilor vitrate rezidențiale, etc.. Dimensiunile sale pot ajunge la 2,3 m lățime x 3,5 m înălțime cu o suprafața maximă de 6 mp, datorita tubului rezistent din aluminiu cu diametrul de 32 mm, și a mecanismului de manevrare care poate asigura ridicarea unor textile cu o greutate de pana la 2,5 kg. Acționarea se face cu ajutorul unui lanț dispus lateral, din plastic, sau din otel. Prinderea se poate realiza direct pe consolele rezistente din otel, sau cu ajutorul unui profil suport din aluminiu.

Pret:
260.5 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete cu sistem performant pentru ferestre medii

Sistemul de manevrare pentru roletele SLIM32, proiectat pentru utilizări intensive este construit pe baza unui tub rezistent din aluminiu, cu diametrul de 32 mm și poate asigura realizarea unor dimensiuni de până la 2,3 m lățime și 3,5 m înălțime.

Aceasta oferă avantajul acoperirii mai multor ferestre cu o singură bucată de material, eliminând astfel zone neacoperite prin care ar pătrunde razele soarelui ziua sau priviri indiscrete seara.

Pentru manevrare se folosesc mecanisme reductor cu raport de demultiplicare, astfel încât utilizatorul sa depună un efort minim în exploatare; materialele textile putând sa cântărească pana la 3 kg.

Rolete cu console din oțel pentru rezistență maximă

Roletele SLIM32 au fost proiectate să ofere rezistență în utilizare dar și un aspect elegant.
Pentru a îndeplini ambele cerințe, consolele sunt fabricate din oțel rezistent și sunt acoperite cu capace subțiri din plastic cu un design minimalist.

Profil suport pentru montaj ușor și rapid

Opțional, pentru roletele Slim32 se poate comanda profilul suport din aluminiu, care oferă avantajul unui montaj ușor si rapid în doar trei pași: 1 - se fixează clemele din oțel rezistent pe perete / tavan; 2 - profilul suport se clipsează în cleme; 3 - se fixează roleta pe consolele prinse de profil.

Profilul suport se utilizează și în alte situații precum: necesitatea unei alinieri perfecte a mai multor rolete în linie dreapta, sau atunci când suportul de montaj nu permite fixarea sigură doar în punctele de pe cele două console laterale ale roletei.

Lanț de manevrare elegant din oțel

Opțional, pentru un aspect elegant, roletele Slim43 pot fi prevăzute cu un lanț de manevrare rezistent, din oțel cu aspect cromat.

Indepartare rapidă a rolei cu material

Pentru situații în care sunt necesare reparații, curățirea, sau vopsirea spațiului aflat în spatele materialului textil, roletele Slim32 permit îndepărtarea rapidă de pe console a întregului ansamblu format din tub, material, mecanisme și bara inferioara, fără ajutorul vreunei unelte.

Lagărul din partea opusă mecanismului de manevrare este prevăzut cu o rotiță zimțata care prin acționare, retrage pinul în interior, eliberând astfel ansamblul roletei.

Caracteristici
Latime min - maxmin 300 mm - max 2300 mm
Inaltime min - maxmin 100 mm - max 3500 mm
Suprafata maxima6.00 m2
Greutate maxima ridicata2.50 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileProfil montaj, Lanț de manevrare
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ32 mm, aluminiu
Profil suport montaj rapidda, aluminiu (opțional)
Acționaremanuală, prin lanț cu bile dispus lateral (standard din plastic, opțional din inox)
Țesături permisesubțiri sau groase, cu orice greutate, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.) - în unele cazuri se monta pe ferestre mobile
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 58 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
260.5 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete medii SLIM32
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 734 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide