Comparatorul rapid de preț

Comparatorul rapid de preț este un instrument unic și foarte util, creat doar pentru magazinul nostru online, ce îți permite să afli imediat prețurile tuturor modelelor de jaluzele la dimensiunile dorite de tine. Spre exemplu, comparatorul rapid de preț te va ajuta să alegi corect modelul / modelele de jaluzele care se pot încadra în bugetul propus.

Pentru dimensiunile introduse, prețurile sunt calculate și afișate pentru fiecare produs în parte folosind cel mai economic material care poate fi utilizat pentru acesta, fără a lua în calcul accesorii sau opțiuni.  Materialul luat în calcul poate fi cu preț întreg sau cu reducere.

Produsele care nu pot fi fabricate la dimensiunile introduse vor avea afișat textul “Produsul poate fi confecționat la alte dimensiuni decât cele introduse”.
Aceasta înseamnă că:

  • fie modelul respectiv nu se poate executa la dimensiunile introduse,
  • fie nu există un material care să permită execuția acelui model la dimensiunile introduse.

Lista produselor se poate sorta după denumire, preț, popularitate, sau noutate.


Mai jos poți vedea un exemplu concret de utilizare.

Să presupunem că vrei să afli prețurile tuturor modelelor de rolete zi-noapte cu dimensiunea de 1400 x 1000 mm (lățime x înălțime).

Din meniul principal, alege PRODUSE / ROLETE ZI NOAPTE. În căsuțele Lățime și Înălțime introdu dimensiunile 1400 și respectiv 1000, apoi apasă butonul "Calculează".
Imediat se vor calcula și afișa prețurile tuturor produselor pentru dimensiunile introduse (1400 x 1000).
După cum se vede, există un model care nu permite execuția la dimensiunile L 1400 x H 1000 - Rolete MINI zi-noapte. În chenarul său este specificat “Produsul poate fi confecționat la alte dimensiuni decât cele introduse”.  Desigur, poți configura oricând produsul la alte dimensiuni care să fie mai mici decât dimensiunile sale maxime.

Revenind la lista produselor, aceasta nu este sortată. Dacă vrei, sortează după una din opțiunile disponibilă în căsuța "Sortează după".
Cos produse

Inchide