Jaluzele verticale textile BUGET 127-T

(4 opinii)

4223

Jaluzelele verticale BUGET 127-T sunt alcătuite din sistemul de acționare economic (BUGET) cu bara de formă dreaptă, așezata în poziție orizontală și lamele textile cu lățimea de 127 mm. Manevrarea se face manual, strângerea lamelelor fiind de tip "toate lateral" sau de tip "cortină". Jaluzelele verticale BUGET 127-T pot atinge dimensiuni de până la 4,5 m lățime si 3,6 ml înălțime, putând acoperi cu ușurința deschideri largi.

Pret:
305.3 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Latime; 1600 mm
Inaltime: 1300 mm
Material: T127 Paralines alb

Lamele textile late pentru jaluzele verticale

Cel mai des întâlnite pentru jaluzelele verticale, lamelele cu lățimea de 127 mm, oferă o mare varietate de modele și culori, precum și diferite soluții tehnice și de design, colecția noastră oferind soluții pentru aproape orice solicitare. Compoziția firelor din care sunt fabricate este diversificată, cele mai des întâlnite fiind cele din poliester (datorită prețului scăzut) și din fibra de sticlă (datorită rezistenței îndelungate în timp). Întreținerea lamelelor textile se face cu ușurința, cele mai multe tipuri permițând curățarea, iar unele chiar și spălarea în mașina de spălat. Transparenta lamelelor pentru jaluzele verticale este de cele mai multe ori de tip "normal", însa anumite modele oferă un grad mai mare de transmisie a luminii (semitransparente), altele fiind special concepute pentru lucrul în birouri cu calculatoare (semiopace). Lamelele textile pentru destinații publice sunt în general ignifuge, însa cea mai mare parte a modelelor nu oferă protecție la foc.

Formele casetei pentru pentru jaluzele verticale

Sistemul de acționare BUGET permite execuția de jaluzele verticale cu bara de forma liniara (dreaptă), așezata în poziție orizontală, cu lungimi de până la 4,5 ml (127-T), sau 3 ml (89-T sau 89-P). În funcție de tipul și lățimea lamelelor folosite, înălțimea maximă poate fi de până la 3,6 ml. Prinderea se poate face atât în tavan cat și în perete cu ajutorul consolelor opționale.

Sistem de acționare economic pentru jaluzele verticale

Sistemul de acționare BUGET pentru jaluzele verticale, construit cu componente de bună calitate, oferă funcțiile de bază ale unei jaluzele (rotația și strângerea lamelelor), la un preț economic. Sistemul de acționare este incorporat într-un profil din aluminiu alb, extrudat, de forma ușor rotunjită. Mecanismele care rotesc lamelele sunt prevazute cu limitatoare de sarcină, astfel încât împiedicarea rotației unor lamele sa nu le defecteze. Piesele de distanțare a mecanismelor pentru lamele sunt din plastic, de lungime fixă.

Moduri de acționare și strângere pentru jaluzele verticale

Sistemul permite montarea șnururilor de acționare pe unul din capete, iar adunarea lamelelor poate fi de tip "toate-în-lateral" (lamelele se strâng toate la capătul din stânga sau din dreapta), ori de "tip-cortină" (lamelele pleacă simultan dinspre centru jumătate la stânga și jumătate la dreapta).

Caracteristici
Latime min - maxmin 253 mm - max 4509 mm
Inaltime min - maxmin 400 mm - max 3600 mm
Suprafata maxima14.00 m2
Greutate maxima ridicata100.00 kg
Accesorii disponibileConsole pentru montaj pe perete
Material lameletextil
Lățime / grosime lamele127 mm
Distanța între lamele112 mm
Material casetăaluminiu
Acționaremanuală, lanț cu bile pentru rotația lamelelor și șnur pentru adunarea laterală
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică și lipire cu presiune / temperatură
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajîn tavan cu cleme din oțel (standard), sau pe perete cu console tip "L" (opțional)
Tipuri de montajvertical pe tavan; orizontal pe perete (necesita console de prindere optionale)
Adâncime totală cu lamelele în poziție complet deschisămin. 142 mm
Moduri de strângereadunare într-o laterală; de la centru spre ambele laterale
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
305.3 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 1200 x H 1800 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Jaluzele verticale textile BUGET 127-T
Latime 1600 mm
Inaltime 1300 mm
Lungime actionare 867 mm
Material T127 Paralines
Culoare material alb
Configureaza

Cos produse

Inchide