Partener SOMFY EXPERT

JADEX TRADING SRL - partener expert certificat SOMFY

Motorizări și sisteme de automatizare SOMFY pentru jaluzele, rolete electrice, sine pentru perdele și draperii.


Partenerii Somfy Expert sunt instalatori profesioniști și independenți care, datorită competențelor lor, sunt experți certificați pentru toate instalările de soluții Somfy.

Experții Somfy vă stau la dispoziție pentru a vă consilia cu privire la toate soluțiile motorizate și conectate, precum și instalarea, întreținerea și upgrade-ul acestora.

Alegând un partener Somfy Expert, puteți fi sigur de servicii de calitate pentru instalarea dvs.Soluțiile Somfy pentru case inteligente!


Transformă locuința conectată într-o realitate accesibilă pentru un numar cât mai mare de persoane, pentru un plus de confort și siguranță sporită.


De la aplicația inteligentă până la automatizarea casei - cea mai completă și evolutivă experiență conectată cu ecosistemul TaHoma

• De la o simplă apăsare de buton, la control prin aplicație, până la control vocal, TaHoma switch oferă o soluție inteligentă, scalabilă și accesibilă.

• TaHoma switch controlează produsele Somfy și ale marcilor partenere (sisteme de umbrire, rulouri și obloane, uși, porți, sisteme de încălzire, sisteme de iluminat, camere, sisteme de alarmă și multe altele) pentru mai multă siguranță, eficiență energetică și confort sporit în fiecare zi.

• Integrând astăzi peste 280 de game de echipamente și 21 de mărci majore de echipamente pentru locuință, oferă una dintre cele mai complete experiențe de casă inteligentă.

• Datorită integrării native a protocoalelor io-homecontrol, RTS și Zigbee 3.0, împreună cu compatibilitățile în cloud, TaHoma switch este o soluție evolutivă, care permite oamenilor să adauge echipamente în funcție de nevoi.

• TaHoma switch este, de asemenea, compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa și Apple Homekit extinzând experiența utilizatorului la control vocal.


Soluție Evolutivă Smart Home

• Compatibilă astăzi cu mai mult de 280 de game de echipamente dintre toate produsele Somfy și mărcile majore pentru locuință, precum și cu asistenții vocali precum Apple Homekit, Google Assistant și Amazon Alexa, TaHoma switch este menită să fie cea mai completă soluție inteligentă pentru casă de pe piață .

• Fie că sunteți un începător sau un utilizator avansat care locuiește într-o casă sau un apartament, indiferent de dimensiunea instalației și de numărul de echipamente, TaHoma switch va fi foarte ușor de utilizat.


Cos produse

Inchide