Despre Jadex

Înființata în anul 1994 la Craiova, JADEX TRADING srl și-a început activitatea ca un mic atelier pentru producția de jaluzele orizontale pentru interior. Creșterea cererii de sisteme pentru protecție solară a condus la dezvoltarea continuă a activității productive, prin mărirea numărului de produse și prin dotarea cu utilaje specializate.

Dea lungul celor peste 28 ani de activitate, gama de produse a fost diversificată în mod constant, astfel încât clienții noștri pot alege astăzi soluția optimă și personalizată pentru sisteme de protecție solară pentru interior sau exterior, decorațiuni pentru ferestre, deschideri rezidențiale sau industriale.

Pentru a asigura cea mai bună calitate produselor noastre, am investit în tehnologie. În prezent, mașinile automate de ultimă generație ne ajută să oferim timpi de livrare scurți și cea mai bună calitate a produselor, totul la un preț avantajos.

Primul nostru scop este acela de a oferi clienților produse și servicii la cel mai bun raport calitate/preț. Din acest motiv am selectat pentru dvs. cele mai bune materii prime, de la cei mai renumiți producători mondiali.

Calitatea produselor presupune un control atent, atât în timpul producției, cât și în faza finală de verificare. Înaintea prelucrării, materialele sunt controlate pentru a ne asigura că nu prezintă defecte. Abia după ce au trecut toate testele, produsele sunt marcate cu eticheta argintie JADEX , mărturie a calității maxime.

Tehnologia, calitatea și controlul sunt condiții esențiale pentru produsele de calitate. Și pentru că la JADEX toate acestea sunt îndeplinite, putem oferi siguranța unei garanții depline a produselor noastre.

Experiența îndelungata, produsele și serviciile de un înalt nivel calitativ, personalul bine pregătit, complexitatea lucrărilor efectuate și nu în ultimul rând recomandările clienților noștri, reprezintă garanțiile că JADEX este partenerul dvs. de încredere.

Cos produse

Inchide