5% banii inapoi la urmatoarea comanda!

Începând cu data de 15.05.2023 implementăm noul sistem de reducere de preț de 5% pentru clienții fideli, în funcție de valoarea comenzilor anterioare.

Astfel, după prima comandă achitată și livrată, veți primi automat un bonus de fidelitate de 5% din valoarea comenzii. Bonusul se va înregistra în contul dvs. și îl veți regăsi în secțiunea "Contul meu", cu denumirea “Bonus de fidelitate” (trebuie sa fiți logat în cont).


Când și cum se poate folosi bonusul de fidelitate?

La următoarea dvs. comandă, veți regăsi valoarea acestui bonus în partea inferioara a Coșului de cumpărături, sub denumirea “Bonus fidelitate ... lei. Apasă aici pentru a aplica reducerea.”
Pentru a primi reducerea, trebuie doar să apăsați oriunde pe banda verde, iar valoarea bonusului va fi scăzută din valoarea comenzii curente.
După folosire, valoarea bonusului de fidelitate va fi consumată, dar după livrarea noii comenzi, în secțiunea “Bonus fidelitate” din contul dvs. de client, veți regăsi o suma egală cu 5% din valoarea acestei comenzi.


Bonusul este cumulabil?

DA, bonusul de fidelitate este cumulabil cu orice alte vouchere, cupoane, sau reduceri de preț.


Mențiune:

Puteți opta să folosiți bonusul de fidelitate oricând doriți în viitor. Valoarea acestui bonus va rămâne stocata în baza de date, iar reducerea de 5% aferentă oricărei noi comenzi se va adăuga și ea. Astfel, veți veți beneficia de o reducere mai mare la o altă comandă viitoare.

Cos produse

Inchide