Implinim 28 de ani de activitate

Înființată în 1994 la Craiova, România, JADEX TRADING a început ca o mică fabricație pentru jaluzele venețiene. Cererea crescută pentru sisteme de protecție solară a dus la dezvoltarea continuă a activității productive, prin creșterea numărului de produse și furnizarea de echipamente specializate.

De-a lungul a 28 de ani de experiență, gama de produse a fost în mod constant variată, astfel încât clienții noștri pot alege astăzi o soluție personalizată și optimă pentru produsele de umbră interioară sau de decorare a ferestrelor.

Tehnologie, control al calității, garanție

Pentru a asigura cea mai bună calitate pentru produsele noastre, am investit în tehnologie. În prezent, mașinile automate cu productivitate ridicată ne ajută să oferim timp de livrare scurt și produse de cea mai bună calitate, toate la un preț excelent.

Primul nostru obiectiv este să oferim clienților produse și servicii la cel mai bun raport calitate / preț. Din acest motiv, am selectat pentru dvs. cele mai bune materii prime de la cei mai renumiți producători din lume.

Calitatea produsului necesită un control atent atât în ​​timpul producției, cât și în etapa finală a verificării. Înainte de prelucrare, materiile prime sunt controlate pentru a se asigura că nu au defecte. Abia după ce au trecut toate testele, produsele sunt marcate cu eticheta argintie JADEX, mărturie a nivelului de calitate.

Tehnologia, cele mai bune materiale și controlul sunt esențiale pentru produse de calitate. Și pentru că la JADEX toate acestea sunt îndeplinite, cu siguranță putem oferi o garanție deplină a produselor noastre.

Cos produse

Inchide