Rolete cu arc SOFTRAISE

(1 opinii)

2807

SOFTRAISE jaluzele rolete cu arc (rulouri interioare), acționate cu arc și mecanism pentru ridicare cu viteză redusă, permite execuția unor dimensiuni de până la 1,6 metri lățime și 2,4 metri înălțime. Sistemul de acționare permite blocarea ușoară la înălțimea dorită, iar mecanismul special integrat asigură o ridicare cu viteză constantă, prevenind accidentele în cazul manevrării de către copii.

Pret:
259.0 lei / buc

Pentru o jaluzea cu:
Culoare sistem: alb
Latime; 500 mm
Inaltime: 1100 mm
Material: Celeste vernil

Rolete textile SOFTRAISE - siguranță contra accidentelor

SOFTRAISE jaluzele rolete textile cu arc, elimină posibilitatea de accidente produse, în special copiilor, de ridicarea și înfășurarea bruscă a țesăturii, sau de către șnurul de manevrare care poate cauza strangulări. Din aceasta cauză modelul de jaluzele rolete textile SOFTRAISE face parte din clasa produselor care oferă siguranță contra accidentelor. Controlul mișcării este realizat cu ajutorul unui arc pretensionat, dotat suplimentar cu mecanism de uniformizare a vitezei de ridicare. Datorită acestui sistem, ruloul se ridică uniform și silențios, cu o viteză mică și constantă.

Rolete textile cu console subțiri: lumină laterală mai puțină

Capetele de prindere laterale sunt confecționate din oțel și acoperite cu capace înguste din plastic, asigurând robustețe întregului produs. Datorită designului deosebit, acestea sunt cele mai compacte, comparativ cu alte produse similare din categoria rulourilor acționate cu arc. Folosind materiale total opace (black-out), veți obține cu modelul de jaluzele rolete textile SOFTRAISE un grad de întuneric mai mare decât folosind alt sistem asemănător.

Rolete textile ușor de montat și de demontat

Desfacerea rolei cu țesătură se face extrem de simplu, fără ajutorul vreunei unelte, ridicând piedica sistemului de siguranță și apoi trăgând afară întreg ansamblu tub-țesătură-capete de sprijin. Cu modelul de jaluzele rolete textile SOFTRAISE și montarea este la fel de simpla... un click și gata!

Multiple posibilități de montaj pentru roletele textile SOFTRAISE

Pentru orice loc sau poziție de montaj, modelul de jaluzele rolete textile SOFTRAISE are soluția potrivită. Modul de construcție a consolelor și a capetelor laterale de sprijin fac practic posibil orice fel de montaj: peste golul ferestrei, în golul ferestrei, în tavan, în pereții laterali ai golului, pe fereastră...

Accesorii pentru rolete textile SOFTRAISE

Pentru limitarea mișcării de balans dată de curenții de aer, sau pentru rularea bună pe înălțimi mari, jaluzelele rolete textile SOFTRAISE pot fi prevăzute opțional cu un sistem de ghidare, format din 2 fire verticale din oțel dispuse lateral. Totuși aceste sisteme de ghidare nu sunt utilizabile pentru ferestre a căror înclinare depășește 10 grade.

Caracteristici
Latime min - maxmin 365 mm - max 1800 mm
Inaltime min - maxmin 300 mm - max 2600 mm
Suprafata maxima4.00 m2
Greutate maxima ridicata2.40 kg
Numar rolete1
Culorialb
Accesorii disponibileGhidaj lateral, Clemă inferioară ghidaj
Material ghidaje(opțional) cablu din oțel acoperit cu plastic
Material bara inferioarăaluminiu
Tub de rulareØ25 mm, oțel
Acționaremanuală, cu arc cu viteză de ridicare mică și constantă
Țesături permisesubțiri și flexibile, cu orice grad de transparență (transparent, translucid, semiopac, opac)
Tehnologie tăiere textiletăiere mecanică sau cu ultrasunete
Montaj peorice suport (plastic, aluminiu, lemn, beton, cărămidă, rigips, etc.)
Modalitate de montajprindere cu șuruburi autoforante, dibluri, ancore metalice pentru rigips
Tipuri de montajorizontal pe perete (standard); vertical pe tavan
Grosimea peste suportul de montajminim 54 mm
Precizie de execuție± 1 mm
Ultimele produse vizualizate

Pret conform dimensiuni si optiuni selectate

Pret:
259.0 lei / buc
* Imagine pentru afisarea materialelor pentru un produs cu dimensiunile L 600 x H 900 mm. Nu sunt afisate unele optiuni.

Sumar configuratie produs

Produs Rolete cu arc SOFTRAISE
Culoare sistem alb
Latime 500 mm
Inaltime 1100 mm
Lungime actionare 0 mm
Material Celeste
Culoare material vernil
Configureaza

Cos produse

Inchide