Despre magazinul online

Începând cu anul 2010, jaluzelele JADEX® au putut fi configurate și comandate și prin intermediul primei versiuni a primului magazin online din domeniul jaluzelelor (rolete textile, rulouri interioare, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, jaluzele romane). Magazinul online, bazat pe metodele și tehnologiile informatice din acei ani, oferea o modalitate comodă, rapidă și economică de comandă a sistemelor de protecție solară (jaluzele) JADEX®, din fața calculatorului.

Noua versiune a magazinului online jaluzele.ro este disponibilă începând cu 06 octombrie 2022. Noi modele, noi materiale, noi funcționalități și mult mai ușor de folosit de pe mobil, tabletă, laptop sau calculator. Va așteptăm online să descoperiți toate noutățile și promoțiile. Ne cerem scuze anticipat pentru eventualele mici erori apărute în noua versiune a site-ului.

Prețuri, informații comerciale și tehnice, fotografii de detaliu și perspectivă a materialelor și produselor, mostre gratuite: magazinul online oferă detalii complete pe baza cărora vei putea lua rapid cea mai buna decizie pentru o comanda de jaluzele.

UȘOR DE COMANDAT!

Doar 3 pași pentru a comanda modelul de jaluzele dorit cu ajutorul celui mai avansat configurator de jaluzele: alege modelul, introdu dimensiunile, alege modalitatea de plată și trimite comanda. Cel mai simplu mod pentru a-ți configura și comanda online jaluzele tale personalizate!

INSTRUCȚIUNI DE MĂSURARE ȘI MONTAJ! Pas cu pas

Nu știi cum să măsori sau să montezi jaluzelele? În pagina fiecărui model de jaluzele JADEX găsești informațiile necesare. Apasă "Cum măsor" sau "Cum montez" și vei primi imediat toate detaliile, însoțite de explicații și desene amănunțite.

MOSTRE GRATUITE!

Încă nu ești convins de materialul sau culoarea aleasă si ai dori o mostră reală a materialului ales? Solicită până la 5 mostre gratuite, iar noi ți le vom trimite imediat pe adresa ta (vei achita doar costul transportului).

LIVRARE RAPIDĂ!

Oriunde în România, livrarea jaluzelelor se va face în cel mai scurt timp prin curier rapid, direct la adresa ta.
Transportul produselor fabricate in Romania de către firma JADEX este gratuit pentru comenzi a căror valoare depășesc 900 lei. În localitățile cu km suplimentari, sau pentru comenzile mai mici de 900 lei, se adaugă prețul transportului.
Transportul produselor fabricate in alte țări de către parteneri JADEX este evidențiat separat și se adaugă la valoarea produselor, indiferent de valoarea comenzii. In pagina fiecarui astfel de produs este specificata țara de proveniență și că se aplică taxă de transport.
Pentru livrări în afara României contactează-ne și vom găsi soluția potrivită.

ASISTENTA TELEFONICA SAU ONLINE!

Ai nevoie de informații sau ajutor suplimentar? Serviciul de asistenta telefonică iți stă la dispoziție pentru orice problema referitoare la jaluzelele JADEX, între orele 09.00 si 17.00, de luni până vineri. Sau trimite întrebările tale prin e-mail și vei fi contactat în ziua următoare.

GARANȚIE 3 ANI!

Datorită calității materialelor folosite și a utilajelor de ultimă generație, orice model de jaluzele JADEX îți oferă 3 ani de garanție! Satisfacție deplină la un preț avantajos.


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

S.C. JADEX TRADING SRL este înregistrata în Registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 17300. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC JADEX TRADING SRL SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteți obligat(a) sa furnizați datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și sa solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul Reclamații, la adresa de e-mail jadex[at]jadex.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.

Cos produse

Inchide