Criterii de selecție a jaluzelelor

În cazul în care jaluzelele motorizate sunt pe lista pentru dotarea locuinței dumneavoastră, există o serie de factori pe care este recomandat să îi luați în considerare în procesul de selecție.

Atunci când suntem la începutul căutării, poate fi dificil de știut ce criterii să avem în vedere. Am simplificat, așadar, acest aspect pentru dumneavoastră prin realizarea unei liste cu cele mai importante elemente de verificat.

Opțiuni de control

Unul dintre cele mai mari avantaje ale jaluzelelor motorizate este gama de opțiuni de control disponibile. Jaluzelele motorizate pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau prin intermediul telefonului pe care a fost instalată o aplicație dedicată unității de comandă care este compatibilă cu opțiunea de motorizare aleasă. Mai mult decât atât, procesul poate fi în întregime automatizat, unitatea de comandă având opțiunea de a integra jaluzelele într-un orar configurat în prealabil pentru a sprijini stilul personal de viață.

Nivelul de zgomot

E dimineața devreme, ați adormit cu greu și v-ați programat jaluzelele să vă trezească ușor dimineața. Cercetați nivelul de zgomot de funcționare al motorului pentru ca acesta să nu vă perturbe somnul sau activitățile. În mod ideal, jaluzelele ar trebui să emită zgomot redus sau imperceptibil. În cazul în care vă preocupă acest aspect, solicitați o demonstrație. Anumite motoare a fost concepută pentru a vă oferi liniște și simplitate.

Prețul

Deși costurile jaluzelelor motorizate sunt mai ridicate decât costurile jaluzelelor manuale, jaluzelele motorizate reprezintă o investiție pe termen lung. Nu numai că sunt minunate pentru siguranța și confortul dumneavoastră, ci investiția inițială se va amortiza prin economia de la facturile de energie, precum și prin valoarea adăugată pentru casa dumneavoastră!

Garanția

O afacere bună ar trebui să includă și o garanție pentru un plus de liniște sufletească. Toate motoarele și elementele de control prezintă o garanție standard de 3 ani.

Compania

Când vine vorba despre jaluzele, totul poate suna perfect. Sunt silențioase, accesibile ca preț și oferă o ambianță plăcută casei dumneavoastră. Înainte de a spune da unei variante de motorizare, analizați și informațiile despre compania producătoare. Este aceasta una de renume? Se află de mult timp în industrie? Aveți convingerea că, dacă s-ar întâmpla ceva cu produsul dumneavoastră, ar avea capacitatea de a vă oferi suport local?

De-a lungul celor peste 28 ani de activitate, am avut ca principal obiectiv oferirea unor produse și servicii la cel mai bun raport calitate preț. Din acest motiv am selectat pentru dvs. cele mai bune materii prime de la cei mai renumiți producători mondiali, iar pentru a asigura cea mai buna calitate produselor noastre, am investit permanent în cele mai noi și moderne tehnologii. Înaintea prelucrării, materialele sunt controlate pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte, iar inaintea livrarii produsele sunt riguros inspectate și testate pentru a fi conforme standardelor de calitate. Experiența îndelungată, produsele și serviciile de un înalt nivel calitativ, personalul bine pregatit, complexitatea lucrarilor efectuate reprezintă garanțiile că JADEX este partenerul dvs. de încredere.

Sunteți interesat de jaluzele motorizate pentru locuința dumneavoastră? Vă rugăm să ne trimiteţi detalii despre proiectul dumneavoastră și vă vom ajuta în identificarea soluţiei potrivite.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii pentru acest articol

Cos produse

Inchide