Jaluzele romane Ambienta Ideal Jaluzele romane cu cel mai modern sistem si un textil revolutionar

Jaluzelele romane IDEAL combina cel mai nou sistem de actionare - EASYLIFT si un material textil revolutionar - PREDOR, pentru a va oferi un produs inegalabil, cu caracteristici unice si un aspect minimalist datorita faldurilor perfecte. Buzunare pentru baghete cusute inegal si inestetic pe spatele materialului textil? Inele din plastic pentru trecerea snururilor de ridicare? Materiale pe care nu le puteti spala? Sisteme de actionare pe care le manevrati greu? Baghete pe care nu le puteti extrage, fiind cusute in material? Snururi care nu se pot detasa pentru a fi curatate? Uitati de toate aceste probleme gratie celui mai modern model de jaluzele romane, AMBIENTA IDEAL.

 
Textil tuneluri jaluzele romane Jaluzele romane din material textil cu tuneluri

Revolutionarul material textil PREDOR, total lavabil in masina dvs. de spalat, oferit in exclusivitate cu jaluzelele romane AMBIENTA IDEAL, are o constructie speciala si uniforma, avand din 20 in 20 de centimetri tuneluri paralele incorporate in structura tesaturii, precum si gaici pentru trecerea snururilor de manevrare. Baghetele orizontale au atat un rol functional pentru a asigura ridicarea in falduri egale, cat si unul estetic. Pe spatele materialului, tunelurile sunt prevazute din loc in loc cu gaici rezistente pentru trecerea snururilor de ridicare, eliminandu-se astfel inesteticele inelele cusute pe spatele materialului.

 
Detasare textil jaluzele romane Materialul textil se detasaza de caseta jaluzelelor romane

Decoratiunile pentru ferestre, ca de altfel draperiile sau perdelele trebuie curatate periodic. Jaluzelele romane IDEAL ofera cel mai usor si rapid mod de indepartare a textilului in vederea spalarii. Pur si simplu trageti de partea de sus a materialului si, datorita modului de prindere cu banda velcro, acesta se va desprinde de caseta din aluminiu a sistemului de actionare.

 
Desprindere sus snur jaluzele romane Snururile jaluzelelor romane IDEAL se desfac simplu

Un sistem de jaluzele trebuie nu doar sa fie estetic, ci si usor de intretinut! IDEAL este singurul model de jaluzele romane al carui sistem de actionare permite desprinderea extrem de simpla a snururilor de manevrare pentru a fi spalate sau inlocuite. Fara nici o unealta si fara ajutorul vreunui specialist. Reatasarea snururilor este la fel de simpla si de rapida; totul dureaza cateva secunde.

 
Desprindere jos snur jaluzele romane Snururile jaluzelelor romane IDEAL se detasaza complet

Snururile jaluzelelor romane IDEAL sunt complet detasabile atat de pe tamburii superiori ai sistemului mecanic, cat si de la partea inferioara a textilului. Astfel, snururile pot fi indepartate complet, iar reatasarea nu presupune nici un fel de reglaj. Pur si simplu jaluzelele romane IDEAL vor functiona ca si inainte.

 
Baghete orizontale jaluzele romane Baghetele orizontale se extrag din tunelurile textilului

Diferite alte modele de jaluzele romane sunt confectionate cu baghete orizontale. Uneori acestea se pot indeparta, alteori nu. Insa nici un alt model nu permite indepartarea acestora cu atata usurinta, pentru a permite curatarea materialului. Tunelurile speciale ale textilului ascund inauntru baghetele, iar mansetele laterale acopera intrarile tunelurilor astfel incat aspectul vizual al jaluzelelor romane sa fie ... IDEAL.

 
Greutate inferioara jaluzele romane Greutatea inferioara se extrage din buzunarul textilului

Un ultim pas inainte de eliberarea completa a textilului este indepartarea greutatii de la baza acestuia. Buzunarul special conceput, dispune de o fanta superioara, suficient de larga pentru a extrage greutatea si suficient de ingusta pentru ca aspectul jaluzelelor romane IDEAL sa nu fie afectat. Textilul special PREDOR poate fi acum curatat in masina de spalat si apoi calcat, conform instructiunilor de pe eticheta atasata produsului. Jaluzelele dvs. romane AMBIENTA IDEAL vor arata impecabil, ca in prima zi!

 
Jaluzele romane cu latimi ample Jaluzele romane cu latimi ample

Jaluzelele romane IDEAL pot acoperi ferestre cu latimi mari, materialul textil fiind fabricat din doua bucati inadite vertical pe mijloc in asa fel incat tunelurile speciale si baghetele de rigidizare sa fie continue. Acest mod de constructie este folosit pentru latimi ale jaluzelelor intre 1600 si 2400 mm, latimile de pana la 1600 mm fiind construite dintr-o singura bucata.