Jaluzele orizontale protectie solara Jaluzele orizontale din aluminiu pentru protectie solara maxima

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 prezinta o constructie speciala, data pe de o parte de o densitate mai mare a lamelelor (intre doua lamele consecutive sunt 18 mm, fata de 21,5 mm la modelul CLASSIC25), iar pe de alta parte de perforatiile speciale pentru trecerea snururilor de ridicare (mult mai mici si dispuse aproape de marginile lamelelor). Modul de constructie PROTECT este special destinat protectiei solare maxime, avand cea mai buna inchidere spre exterior.

 
Jaluzele orizontale design perfect Jaluzele orizontale din aluminiu pentru aspect estetic maxim

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 prezinta o constructie speciala, data pe de o parte de o densitate mai mare a lamelelor (intre doua lamele consecutive sunt 18 mm, fata de 21,5 mm la modelul CLASSIC25), iar pe de alta parte de perforatiile speciale pentru trecerea snururilor de ridicare (mult mai mici si dispuse aproape de marginile lamelelor). Modul de constructie DESIGN este special destinat aspectului estetic maxim, avand cea mai buna inchidere spre interior.

 
Jaluzele orizontale lamele flexibile Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele flexibile

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 sunt confectionate din cele mai bune componente suedeze. Lamelele de 25 mm latime si 0,18 mm grosime sunt fabricate dintr-un aliaj special din aluminiu, care asigura o maxima flexibilitate si rezistenta in timp.

 
Jaluzele orizontale culori diverse Jaluzele orizontale din aluminiu in culori coordonate

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 vor avea intotdeauna culorile coordonate: lamelele, profilele si snururile vor avea aceeasi culoare, aspectul estetic fiind garantat. Lamelele din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic dupa o tehnologie speciala pentru o rezistenta foarte indelungata a culorii. Snururile sunt confectionate din poliester si tratate in prealabil contra intinderii si decolorarii. Profilele din otel vopsite, sunt in prealabil galvanizate pentru a nu rugini.

 
Console ascunse jaluzele orizontale Console de prindere ascunse pentru jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ECLIPSE25 se livreaza standard cu console de prindere cromate care permit prinderi ascunse atat in plan orizontal (pe rama geamului sau pe perete) cat si in plan vertical (pe tavan sau sub grinda). Remarcabil la acest sistem de prindere este usurinta instalarii sau a dezinstalarii in vederea curatarii.

 
Siguranta accidente jaluzele orizontale Jaluzele orizontale sigure in prevenirea accidentelor

Jaluzelele orizontale ECLIPSE25 fac parte din clasa jaluzelelor sigure "SAFE BLINDS", prevenind accidentele prin strangulare cu ajutorul modului inteligent de declipsare a capatului snurului de ridicare, care este proiectat special pentru a se desface usor in doua parti. In cazul desfacerii accidentale, cele doua parti pot fi clipsate la loc tot la fel de usor prin apropierea si apasarea acestora.