Jaluzele orizontale dimensiuni diverse Jaluzele orizontale din aluminiu cu dimensiuni variate

Jaluzele orizontale cu lamele din aluminiu CLASSIC25 este modelul de baza ce acopera cea mai mare gama de solicitari. Folosit atat pentru dimensiuni mici cat si pentru suprafete mari de pana la 8 mp, usurinta instalarii si manevrarii se situeaza la superlativ. Lamelele se pot regla atat pe verticala prin ridicare / coborare cu ajutorul snurului de manevrare, cat si pe orizontala prin inclinarea unghiului cu ajutorul baghetei.

 
Jaluzele orizontale lamele flexibile Jaluzele orizontale din aluminiu cu lamele flexibile

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 sunt confectionate din cele mai bune componente suedeze. Lamelele de 25 mm latime si 0,18 mm grosime sunt fabricate dintr-un aliaj special din aluminiu, care asigura o maxima flexibilitate si rezistenta in timp.

 
Jaluzele orizontale culori diverse Jaluzele orizontale din aluminiu in culori coordonate

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 vor avea intotdeauna culorile coordonate: lamelele, profilele si snururile vor avea aceeasi culoare, aspectul estetic fiind garantat. Lamelele din aluminiu sunt vopsite in camp electrostatic dupa o tehnologie speciala pentru o rezistenta foarte indelungata a culorii. Snururile sunt confectionate din poliester si tratate in prealabil contra intinderii si decolorarii. Profilele din otel vopsite, sunt in prealabil galvanizate pentru a nu rugini.

 
Console ascunse jaluzele orizontale Console de prindere ascunse pentru jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu CLASSIC25 se livreaza standard cu console de prindere cromate care permit prinderi ascunse atat in plan orizontal (pe rama geamului sau pe perete) cat si in plan vertical (pe tavan sau sub grinda). Remarcabil la acest sistem de prindere este usurinta instalarii sau a dezinstalarii in vederea curatarii.

 
Siguranta accidente jaluzele orizontale Jaluzele orizontale sigure in prevenirea accidentelor

Jaluzelele orizontale CLASSIC25 fac parte din clasa jaluzelelor sigure "SAFE BLINDS", prevenind accidentele prin strangulare cu ajutorul modului inteligent de declipsare a capatului snurului de ridicare, care este proiectat special pentru a se desface usor in doua parti. In cazul desfacerii accidentale, cele doua parti pot fi clipsate la loc tot la fel de usor prin apropierea si apasarea acestora.