Instalare usoara rolete textile Rolete textile cu instalare usoara

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI a fost gandit pentru a oferi cel mai usor mod de instalare posibil. Pentru instalare nu este nevoie decat de un creion si o ruleta, iar in cazul ghidajelor laterale optionale, de o surubelnita. Instalarea roletelor pe fereastra se face simplu si rapid, doar lipind sau agatand sistemele de prindere! In acest fel nu va vor trebui nici scule sau unelte, nici cunostinte speciale si nici nu va trebui sa gauriti ferestrele.

 
Rolete textile compacte Dimensiuni compacte pentru rolete textile

Sistemele de prindere si actionare a modelului de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI sunt foarte compacte, oferind avantajul deschiderii largi a ferestrelor si, de asemenea, un aspect vizual placut. Profunzimea de 36 mm, inaltimea de 36 mm si latimea de doar 16 mm, fac din modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI cel mai compact sistem de rolete aplicate in momentul actual.

 
Versiuni rolete textile MINI Versiuni constructive pentru rolete textile MINI

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI este construit in doua variante: pentru prinderea pe ochiuri de geam fix, sau pentru prinderea pe ochiuri de geam mobil. Varianta pentru ochi de geam fix este livrata cu piese de prindere dreptunghiulare, iar cea pentru ochi de geam mobil cu piese de prindere pentru agatare pe rama. Ambele tipuri de piese de prindere au pe spate benzi adezive puternice.

 
Culori sistem rolete MINI Culori sistem rolete textile MINI

Sistemul de actionare al modelului de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI este disponibil in culorile alb si maro. Toate componentele produsului sunt in aceeasi culoare. In cazul accesoriului "sisteme de ghidare laterale", cablul de ghidare si inelele pentru bara inferiara sunt transparente, inelele de fixare a cablului de ghidare sunt argintii, iar clemele de prindere sunt, dupa caz, albe sau maro.

 
Accesorii rolete textile MINI Accesorii pentru rolete textile MINI

Pentru modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI, fabricat in varianta cu prindere pe ochiuri mobile, se pot solicita optional sisteme de ghidare laterale formate din: cabluri din nylon semitransparent dispuse lateral, inele pentru bara inferioara, cleme de prindere si inele de fixare a cablului. Montarea acestor sisteme nu necesita prinderea in suruburi pe fereastra. Sistemele de ghidare nu sunt utilizabile pentru ferestre de mansarda inclinate.