Rolete textile sigure Rolete textile SOFTRAISE - siguranta contra accidentelor

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) cu arc SOFTRAISE, elimina complet posibilitatea de accidente produse, in special copiilor, de ridicarea si infasurarea brusca a tesaturii, sau de catre snurul de manevrare care poate cauza strangulari. Din aceasta cauza modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE face parte din clasa produselor sigure SAFE BLINDS. Controlul miscarii este realizat cu ajutorul unui arc pretensionat, dotat suplimentar cu mecanism de uniformizare a vitezei de ridicare. Datorita acestui sistem, ruloul se ridica uniform si silentios, cu o viteza mica si constanta.

 
Rolete textile console subtiri Rolete textile cu console subtiri: lumina laterala mai putina

Capetele de prindere laterale sunt confectionate din otel si acoperite cu capace inguste din plastic, asigurand robustete intregului produs. Datorita designului deosebit, acestea sunt cele mai compacte, comparativ cu alte produse similare din categoria rulourilor actionate cu arc. Folosind materiale total opace (black-out), veti obtine cu modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE un grad de intuneric mai mare decat folosind alt sistem asemanator.

 
Montaj usor rolete textile Rolete textile usor de montat si de demontat

Desfacerea rolei cu tesatura se face extrem de simplu, fara ajutorul vreunei unelte, ridicand piedica sistemului de siguranta si apoi tragand afara intreg ansamblu tub-tesatura-capete de sprijin. Cu modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE si montarea este la fel de simpla... un click si gata!

 
Montaje diverse rolete textile Multiple posibilitati de montaj pentru roletele textile SOFTRAISE

Pentru orice loc sau pozitie de montaj, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE are solutia potrivita. Modul de constructie a consolelor si a capetelor laterale de sprijin fac practic posibil orice fel de montaj: peste golul ferestrei, in golul ferestrei, in tavan, in peretii laterali ai golului, pe fereastra...

 
Accesorii rolete textile SOFTRAISE Accesorii pentru rolete textile SOFTRAISE

Pentru limitarea miscarii de balans data de curentii de aer, sau pentru rularea buna pe inaltimi mari, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE pot fi prevazute optional cu un sistem de ghidare, format din 2 fire verticale dispuse lateral. Totusi aceste sisteme de ghidare nu sunt utilizabile pentru ferestre a caror inclinare depaseste 10 grade.