Dimensiuni variate rolete textile Rolete textile cu dimensiuni variate

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL, cel mai fiabil si adaptabil model, poate acoperi o gama larga de dimensiuni, de la cele mici de 200 x 100 mm (latime x inaltime), pana la cele mari de pana la 2000 x 3200 mm. Controlul miscarii este realizat lin si fara efort, cu ajutorul unui mecanism reductor, actionat printr-un lantisor dispus lateral.

 
Rolete textile console subtiri Rolete textile cu console subtiri: lumina laterala mai putina

Capetele de prindere laterale sunt confectionate din otel si acoperite cu capace inguste din plastic, asigurand robustete intregului produs. Datorita designului deosebit, acestea sunt cele mai compacte, comparativ cu alte produse similare din categoria rulourilor mari actionate cu lant. Folosind materiale total opace (black-out), veti obtine cu jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL un grad de intuneric mai mare decat folosind alt sistem asemanator.

 
Montaj usor rolete textile Rolete textile usor de montat si de demontat

Desfacerea rolei cu tesatura se face extrem de simplu, fara ajutorul vreunei unelte, ridicand piedica sistemului de siguranta si apoi tragand afara intreg ansamblu tub-tesatura-capete de sprijin. Cu modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL si montarea este la fel de simpla... un click si gata!

 
Montaje diverse rolete textile Multiple posibilitati de montaj pentru roletele textile SIDECONTROL

Pentru orice loc sau pozitie de montaj, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL are solutia potrivita. Modul de constructie a consolelor si a capetelor laterale de sprijin fac practic posibil orice fel de montaj: peste golul ferestrei, in golul ferestrei, in tavan, in peretii laterali ai golului, pe fereastra...

 
Accesorii rolete textile SIDECONTROL Accesorii pentru rolete textile SIDECONTROL

Pentru limitarea miscarii de balans data de curentii de aer, sau pentru rularea buna pe inaltimi mari, jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL pot fi prevazute optional cu un sistem de ghidare, format din 2 fire verticale dispuse lateral. Totusi aceste sisteme de ghidare nu sunt utilizabile pentru ferestre a caror inclinare depaseste 10 grade.