Rolete textile Easy Rolete textile simple pentru dimensiuni medii

Roletele Easy si EasyDuo sunt proiectate pentru acoperirea golurilor de dimensiuni de pana la 2 x 3 m (2+2 x 3m pentru EasyDuo) datorita tubului de infasurare din otel cu diametrul de Ø28 mm, fiind ideale pentru utilizari medii / intense datorita mecanismului de actionare puternic. Modelul Easy este compus dintr-o singura roleta: un sistem de manevrare si un material textil.

 
Rolete textile EasyDuo Rolete textile simple pentru dimensiuni medii

Modelul EasyDuo este compus din doua rolete: doua sisteme de manevrare si doua materiale textile, montate pe un singur profil de sustinere, unite printr-o consola intermediara comuna. Cele doua rolete pot avea dimensiuni diferite si pot fi manevrate independent una de cealalta. Pentru oricare dintre cele doua rolete, sistemul de actionare poate fi amplasat pe stanga sau pe dreapta (in cele mai frecvente cazuri, sistemele de manevrare se pozitioneaza inspre exteriorul roletelor).

 
Profil sustinere rolete Rolete textile cu profil de sustinere integrat

Roletele Easy si EasyDuo sunt montate pe un profil de sustinere din aluminiu pentru asigurarea unei rigiditati sporite si a celui mai simplu si rapid mod de instalare. Clemele se fixeaza pe suportul unde se face instalarea (perete, tavan, grinda, etc.), iar apoi montarea (demontarea) se realizeaza usor prin clipsarea (declipsarea) intregului ansamblu al roletei in (din) clemele de fixare rapide.

 
Consola mediana jaluzele rolete Cel mai mic spatiu neacoperit intre doua rolete

Modelul EasyDuo imbina doua rolete cu dimensiuni diferite care pot fi manevrate independent, oferind in acelasi timp cel mai mic spatiu vertical neacoperit intre doua rolete adiacente gratie unei foarte subtiri console intermediare comune. Spatiul vertical neacoperit este de numai 12…18 mm

 
Lantisor manevrare rolete Easy Rolete Easy manevrate cu lantisor lateral

Controlul miscarii este realizat cu ajutorul unui puternic mecanism reductor, actionat printr-un lantisor dispus lateral. Actionarea poate fi amplasata pe stanga sau pe dreapta.