Rolete textile pentru termopane Rolete textile integrate pe tamplarie

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA este special conceput pentru a fi instalat pe tamplaria din pvc (termopane), aluminiu sau lemn. Ansamblul creat din fereastra dvs. si INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integranta. Jaluzelele rolete textile INTEGRA se instaleaza doar pe baghetele care sustin sticla, fara a afecta in vre-un fel profilele principale care confera eficienta termica a ferestrei (toc sau cercevea).

 
Rolete textile moderne Rolete textile cu aspect modern si elegant

Aspectul modern si elegant este dat de forma sistemului si de integrarea vizuala cu fereastra prin potrivirea culorilor acestora. Pentru aceasta, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA este disponibil in variante de culori pline - alb, maro, argintiu*, precum si in variante cu aspect de lemn - stejar auriu, mahon, nuc inchis, wenghe, cires*, stejar* si stejar deschis*. (* - culorile notate cu * se aduc doar la comanda speciala).

 
Finisaje culori rolete textile Rolete textile in culori si finisaje identice pentru partile componente

Pentru un aspect desavarsit, pentru modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA, profilele din aluminiu si capacele din ABS sunt vopsite in aceeasi culoare. Pentru variantele ale caror profile sunt acoperite cu folie cu aspect de lemn, capacele au acelasi desen specific.

 
Deschidere fereastra rolete textile Deschidere maxima pentru fereastra cu rolete textile INTEGRA

Datorita modului special de constructie, jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA permit unghiuri de deschidere a ferestrei considerabil mai mari decat alte produse similare. Zidurile dvs. nu vor mai fi lovite, iar fereastra se va deschide larg. Manevrarea ferestrei nu presupune manevrarea in prealabi a sistemului de protectie solara, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA fiind solidar cu partea mobila a acesteia.

 
Rolete textile pe fereastra Tesatura este paralela cu fereastra pentru roletele textile INTEGRA

Geamurile moderne permit deschiderea in doua planuri: orizontal si vertical, iar modelele obisnuite de jaluzele rolete textile se departeaza de fereastra atunci cand aceasta este deschisa vertical. Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA, datorita ghidajelor laterale autoadezive nu permit tesaturii sa se departeze de fereastra, ambele fiind paralele in orice moment.

 
Rolete textile protectie solara Protectie solara si eficienta energetica doar cu rolete textile INTEGRA

Jaluzelele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA pot fi combinate cu oricare din materialele textile disponibile pentru intreaga gama de jaluzele rolete textile ELEGANCE. Adevarata valoare insa este adusa atunci cand acest model este combinat cu tesaturile speciale care cresc eficienta energetica pentru ansamblul fereastra-roleta si care permit reglarea luminii transmise in interior. Cu ajutorul tesaturilor opace se poate realiza obscuritate in proportie de aproape 100%.