lantisor inferior jaluzele pvc Lantisor distantor inferior pentru lamele pvc

Lamelele din pvc nu sunt prevazute standard cu lantisor de distantare inferior. Pentru eliminarea balansului lamelelor, daca in locul de montaj sunt curenti de aer, se poate comanda optional un model special de lantisor distantor inferior.

Console fixe mari jaluzele Console fixe mari pentru perete

Atunci cand jaluzelele verticale nu se pot prinde in tavan, pe pot folosi console pentru prinderea in perete. Consolele sunt confectionate din tabla de otel (grosime 1,5 mm) si sunt vopsite in culoarea alb. Consolele fixe mari au bratul orizontal de lungime 123 mm si permit o departare maxima fata de perete de 42 mm (pentru modelul 127-T), sau 61 mm (pentru modelele 89-T si 89-P). Permit modificarea acestei distante in limita a ± 5 mm.

Console fixe mici jaluzele Console fixe mici pentru perete

Atunci cand jaluzelele verticale nu se pot prinde in tavan, pe pot folosi console pentru prinderea in perete. Consolele sunt confectionate din tabla de otel (grosime 1,5 mm) si sunt vopsite in culoarea alb. Consolele fixe mici au bratul orizontal de lungime 100 mm si permit o departare maxima fata de perete de 19 mm (pentru modelul 127-T), sau 38 mm (pentru modelele 89-T si 89-P). Permit modificarea acestei distante in limita a ± 5 mm.

Dibluri pentru rigips jaluzele Dibluri metalice pentru prinderi pe rigips

Atunci cand peretele sau tavanul sunt confectionate din placi de rigips, este necesara folosirea unor sisteme de prindere speciale: dibluri metalice cu deschidere sub forma de floare. Diblurile metalice din rigips pot fi folosite atat pentru prinderi verticale in tavan, cat si in combinatie cu consolele pentru prinderea in plan orizontal pe perete.