Modele

Jaluzele rolete textile
Rolete Easy si EasyDuo
Rolete INTEGRA
Rolete MINI
Rolete SIDECONTROL
Rolete SOFTRAISE

Jaluzele orizontale aluminiu
Jaluzele orizontale CLASSIC25
Jaluzele orizontale ECLIPSE25

Jaluzele romane in falduri
Jaluzele romane IDEAL

Jaluzele verticale
Jaluzele verticale BUGET 127-T
Jaluzele verticale BUGET 89-T
Jaluzele verticale BUGET 89-P


Comentariile cumparatorilor

17.03.2022, Cărpușor S, Roman
...Nu este pentru prima oara cand dau comanda. Voi mai reveni. Recomand oricand

04.05.2020, SOSEANU S, Bucuresti
...produsele firmei Jadex. Stefania

17.07.2019, sichitiu m, București
...anterioare.

...vezi toate comentariile

Home » Utile » Intrebari frecvente

Cat costa o jaluzea sau roleta "pe metru patrat" ?
Preturile noastre NU se calculeaza "pe metru patrat"!
Preturile noastre sunt calculate foarte avantajos, direct in functie de dimensiunile produsului L (latime) si H (inaltime).
Modul nostru de calcul duce la scaderea pretului "pe metru patrat" odata cu cresterea dimensiunilor (la concurenta pretul "pe metru patrat" ramane constant indiferent de dimensiuni) si are avantajul pretului mai mic.

A aparut o eroare la plata cu card-ul. Pot relua plata cu cardul pentru comanda de jaluzele?
Comanda dvs. este deja inregistrata si, prin urmare, NU mai trebuie sa introduceti din nou comanda de jaluzele (deoarece in acest caz se va inregistra o noua comanda).
Puteti relua oricand doriti procedura de plata cu cardul pentru a confirma comanda pentru care a aparut o eroare la plata online.
Pentru reluarea procedurii de plata, autentificati-va si apasati butonul "Profilul meu".
In sectiunea "Comenzi", identificati comanda cu starea "Neconfirmata" si faceti click pe link-ul "Afisaza toate detaliile pentru Comanda nr..." In pagina cu detaliile comenzii apasati butonul "Platesc" pentru a relua procedura platii cu card-ul.
Puteti consulta detalii complete si imagini referitoare la procedura de reluare a platii online in pagina http://www.jaluzele.ro/detalii/1/Cum-cumpar

Nu am primit mesajul de email sau confirmarea comenzii pe adresa mea de Yahoo!
Va informam ca de ceva vreme intampinam probleme cu transmiterea oricaror mesaje e-mail (comenzi, confirmari de comanda, comunicari, etc.) catre orice adresa de pe serverul Yahoo (adrese de mail de genul nume_utilizator@yahoo.com). Mesajele noastre (legitime) fie ajung cu intarziere fie nu sunt livrate de loc catre destinatari, acestia nefiind informati de catre aceasta problema. Vom incerca sa aflam cauza acestei anomalii in comunicarea cu providerul Yahoo, cat mai repede posibil. Ceea ce stim este ca Yahoo filtreaza foarte agresiv mesajele utilizatorilor serviciilor sale de mail, respingand foarte multe mesaje legitime. Din acest motiv va sfatuim sa va faceti un cont de mail suplimentar la un alt provider de servicii de mail, pentru a primi mesajele pe care le asteptati de la partenerii dvs. In cazul in care doriti sa plasati o comanda pe site-ul nostru va sfatuim, de asemenea, sa folositi o adresa de mail a unui alt provider (de exemplu Gmail) pentru a fi siguri ca puteti primi mesajele noastre referitoare la comanda dvs. Vom reveni cu amanunte despre acest subiect - comunicarea defectuoasa cu adrese de mail de pe Yahoo!

Ce inseamna "jaluzele" sau "sisteme de protectie solara"?
Termenul de "sisteme de protectie solara" (pe scurt "jaluzele") defineste toate tipurile de produse destinate protectiei impotriva soarelui, montate la exteriorul sau interiorul cladirii (ferestrei). Cateva dintre sistemele de protectie solara externe: rulouri exterioare din aluminiu, pvc sau lemn; jaluzele exterioare cu lamele orizontale reglabile; rulouri exterioare din materiale textile; copertine exterioare, etc. Cateva dintre sistemele de protectie solara interne: rolete textile (rulouri interioare); jaluzele cu lamele orizontale reglabile (jaluzele "venetiene"); jaluzele cu lamele verticale reglabile (jaluzele "verticale"); jaluzele plisate; jaluzele romane ("jaluzele in falduri", "falduri romane", "roman shades"); jaluzele cu panouri mobile ("pannel"); etc.

Din ce se compune jaluzelele (sistemele de protectie solara)?
Jaluzelele se compun din doua parti principale: ansamblul pieselor pentru sustinere si actionare (denumit "sistem") si materialele actionate de sistem care realizeaza protectia solara (denumite, in functie de produs: "material", "lamele", sau "cortina").

Ce inseamna "sistem"?
Prin "sistem" se intelege ansamblul tuturor pieselor (profile, snururi si parti mecanice) care asigura sustinerea si actionarea jaluzelei. Aceste piese sunt pozitionate fie la partea superioara, fie inferioara, fie pe laterale, fie in diverse combinatii (superior si inferior, superior si laterale, laterale si inferior, superior - inferior si laterale, etc.)

Ce inseamna "material"?
Prin "material" (sau "lamele", sau "cortina") se intelege acea parte a unei jaluzele care, prin reglarea pozitiei sale cu ajutorul sistemului, realizeaza efectiv protectia impotriva soarelui.

Doresc un material textil prin care sa nu treaca lumina deloc. Ce imi puteti recomanda?
Alegeti orice material textil cu gradul de transparenta "5 - black out". Acestea sunt total opace la lumina.

Doresc un material textil foarte transparent, ceva de genul unei perdele. Ce imi puteti recomanda?
Alegeti orice material textil cu gradul de transparenta "1 - transparent". Acestea sunt materiale cu grad mare de transparenta.

Doresc un material textil cu transparenta normala. Ce imi puteti recomanda?
Alegeti orice material textil cu gradul de transparenta "3 - normala". Prin aceste materiale nu trec razele soarelui.

Doresc un material textil cu un grad de protectie solara ridicata, dar care sa nu fie total opac. Ce imi puteti recomanda?
Alegeti orice material textil cu gradul de transparenta "4 - dim out". Acestea sunt materiale speciale, cu excelente proprietati de protectie solara.

Doresc un material textil care sa nu arda (ignifug). Ce imi puteti recomanda?
Alegeti orice material textil care are in denumire fie "s.f.r.", fie "f.r.", fie "SFR", fie "FR" (flame retardant).

Care sunt cele mai ieftine materiale textile?
Materialele textile care fac parte din grupa de pret 1 (gr1). Puteti sa le vedeti doar pe acestea, alegand "gr1" pentru filtrul dupa "Grupa pret", in configuratorul de jaluzele.

Care sunt cele mai scumpe materiale textile?
Materialele textile care fac parte din grupa de pret 5 (gr5). Puteti sa le vedeti doar pe acestea, alegand "gr5" pentru filtrul dupa "Grupa pret", in configuratorul de jaluzele.

Doresc sa vad toate materialele textile de culoare crem. Cum pot sa fac?
Puteti sa vedeti doar materialele textile de culoare crem, alegand "crem" pentru filtrul dupa "Culoare", in configuratorul de jaluzele.

Nu doresc sa gauresc fereastra pentru montaj. Ce model de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) imi recomandati?
Alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI. Acestea nu necesita gauri pentru montaj, datorita sistemelor de prindere speciale.

Doresc sa fac intuneric in camera (in weekend dorm mai mult; cel mic trebuie sa dorma la prinz dar il deranjaza lumina; folosesc proiectorul pentru filme, ...). Ce jaluzele imi recomandati?
Alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA, impreuna cu un material textil cu gradul de transparenta "5 - black out". Cu siguranta vor satisface cerintele dvs.

Din motive estetice, doresc sa montez un singur model de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) in toata casa. Numai ca am geamuri de foarte multe dimensiuni: unele foarte mici, iar altele foarte mari. Exista vreun model care sa poata asigura toate dimensiunile?
Da, alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL. Este modelul cel mai adaptabil si cu cea mai larga plaja de dimensiuni confectionabile.

Doresc sa montez in camera copiilor jaluzele rolete textile (rulouri interioare), dar am citit ca snururile pot produce accidente. Exista totusi vre-un model in care sa am incredere?
Da, alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SOFTRAISE. Acesta nu are snur de manevrare, fiind operat de un arc ascuns in tub, iar viteza de ridicare este mica si uniforma. Din acesta cauza este clasificat ca un produs "SAFE BLINDS".

Doresc sa montez la ferestre jaluzele rolete textile (rulouri interioare), dar nu imi place estetica celor cu tubul la vedere. Exista modele la care tubul nu este vizibil?
Da, alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA. La acesta, mecanismele de manevrare, tubul si materialul textile rulat pe tub sunt acoperite de un profil din aluminiu (care poate avea diferite culori sau finisaje). Modelul este special proiectat pentru a se integra cu fereastra dvs. Impactul vizual este desavarsit, fereastra si ruloul vor arata ca un singur produs!

Din motive estetice, doresc sa montez jaluzele rolete textile (rulouri interioare) peste o fereastra, pe zid. Ce model sa aleg?
Daca fereastra are unul sau doua canate (latimea golului este sub 1,5 m) puteti alege oricare din modelele de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL, SOFTRAISE, sau MINI. Daca fereastra este in 3 canate (latimea golului este intre 1,5 m si 2,0 m) alegeti modelul SIDECONTROL, acesta permitand latimile cele mai mari.

Doresc sa montez pe fereastra jaluzele rolete textile (rulouri interioare), dar sa pot deschide fereastra cat mai larg. Ce model sa aleg?
Alegeti fie modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA - integrat pe fereastra, cu tubul si mecanismele acoperite, fie modelul MINI - cu mecanisme compacte si montaj rapid fara gauri.

Doresc niste jaluzele rolete textile (rulouri interioare) de calitate si cu un pret cat mai mic. Aveti un astfel de produs?
Da, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI cu material textile de grupa 1 are cel mai economic pret, calitatea fiind excelenta (3 ani garantie).

Doresc sa montez pe fereastra jaluzele rolete textile (rulouri interioare), iar cand deschid fereastra, materialul sa ramana paralel cu aceasta. Cum pot sa fac?
Aveti mai multe variante: a. alegeti modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA, la acesta materialul este tinut pe langa "sticla" de doua baghete laterale care se aplica pe lateralele ferestrei; b. alegeti optiunea "ghidaje laterale" pentru oricare din modelele de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL, SOFTRAISE, sau MINI.

Pot monta jaluzele rolete textile (rulouri interioare) intr-un loc unde uneori se formeaza curenti usori de aer? Nu mi-ar place ca ruloul sa "fluture".
Da, puteti, cu conditia sa solicitati optiunea "ghidaje laterale" pentru oricare din modelele de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) SIDECONTROL, SOFTRAISE, sau MINI.

Am ferestre termopan in culoare stejar auriu si doresc sa montez jaluzele rolete textile (rulouri interioare) care sa fie cat mai apropiate de nuanta aceasta. Exista astfel de rulouri?
Da, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) INTEGRA. Acesta este disponibil in 4 culori: alb, stejar auriu, mahon si nuc, ultimele trei culori avand aceeasi culoare si desen cu cea a ferestrelor termopan datorita foliei cu care sunt acoperite toate profilele si accesoriile.

Doresc jaluzele rolete textile (rulouri interioare) la care sistemul de actionare si accesoriile sa fie de culoare maro inchis. Aveti?
Da, modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI este disponibil si in culoarea maro inchis.

Doresc sa instalez in golul de geam jaluzele rolete textile (rulouri interioare) si stiu ca una dintre probleme este ca, pe laterale, intre material si marginea golului va exista o portiune neacoperita. Ce model ofera cea mai mica portiune laterala neacoperita?
JADEX fabrica doua modele de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) care ofera cele mai mici fante de lumina laterale: SIDECONTROL la care actionarea este cu snur lateral (fantele au minim 17,5 si 12,5 mm) si SOFTRAISE la care actionarea este cu arc (fantele au minim 12,5 si 12,5 mm).

Exista promotii (discount-uri, reduceri)?
DA. Promotiile pentru sisteme si/sau pentru materiale sunt afisate vizibil, atunci cand exista, prin steluta galbena in interiorul careia este indicat procentul promotional. Procentul promotional se aplica fata de pretul standard al sistemului si/sau materialului. Pretul unui produs se calculeaza ca: pretul sistemului plus pretul materialului, iar daca exista promotii active, atunci pretul produsului se va calcula in felul urmator: (pret sistem - promotie sistem) + (pret material - promotie material).

Promotiile (discount-urile, reducerile) sunt permanente?
NU, acestea sunt limitate la o anumita perioada de timp.

Nu am CardAvantaj pentru plata in rate. Cum pot obtine un CardAvantaj pentru plata in rate?
Un CardAvantaj se poate obtine foarte simplu.
- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spuneti ca doriti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank, cu denumirea de CardAvantaj.
Intrebare:
Email:
 
Copyright © JADEX® TRADING SRL 2010 - www.jaluzele.ro Termenii si Conditiile Generale de Vanzare     Hosted by ITSG
 
Home   ·   Cum cumpar   ·   Intrebari frecvente   ·   Sfaturi   ·   Doresc sa colaborez   ·   Comentariile cumparatorilor   ·  
Cos de cumparaturi   ·   Despre JADEX   ·   Despre magazinul online   ·   Parteneri autorizati   ·   Contact   ·   Blog  ·   ANPC
 
Magazinul online www.jaluzele.ro este propietatea firmei:

SC JADEX TRADING SRL
Fabrica: str. Calea Severinului, nr.46-O, 200610 Craiova (DJ), Romania
Sediul: cart. Brazda lui Novac, bl.F9, sc.1, apt.19, Craiova (DJ), Romania
Telefon: 0251-533533; 0351-442244 Fax: 0251-599741; 0351-442255
Email: office[at]jadex.ro; jadex[at]jadex.ro
Numar de inregistrare TVA: RO5652684
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J16/1208/1994
Carduri de plata acceptate si sisteme de securizare a platilor asigurate de:


Cos de cumparaturi
Cosul este gol

Autentificare
Email:
Parola:
Tine-ma minte 
Cont nou   Am uitat parola
Noutati
  Jaluzelele cu 10% mai ieftine reduc temperatura incaperii
  Easy si EasyDuo - roletele textile simple si duble usor de instalat
  AMBIENTA IDEAL - jaluzele romane cu falduri perfecte si intretinere usoara
  Jaluzele orizontale aluminiu ECLIPSE25 protectie solara maxima
  Rolete textile INTEGRAte pe termopane - potrivire perfecta
Utile
Cum fac un cont nou
Cum cumpar
Intrebari frecvente
Sfaturi
Doresc sa colaborez
Comentariile cumparatorilor
Cautare
Newsletter
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a primi informatii despre noutati si promotii !

Aflati ultimele noutati despre produse si promotii din pagina nostra de Facebook
 
Localitati
Transport prin curier in 24-48 ore: !
Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Campina, Campulung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea De Arges, Dej, Deva, Drobeta Tr. Severin, Fagaras, Fetesti, Focsani, Galati, Gheorghieni, Gherla, Giurgiu, Harsova, Huedin, Hunedoara, Husi, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orsova, Pascani, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Reghin, Resita, Roman, Rosiorii De Vede, Satu Mare, Sebes, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Tecuci, Tg. Jiu, Tg. Mures, Timisoara, Tr. Magurele, Tulcea, Turda, Urziceni, Vaslui, Zalau.!
Pentru alte localitati din Romania, transportul prin curier dureaza peste 48 ore.