Modele

Jaluzele rolete textile
Rolete Easy si EasyDuo
Rolete INTEGRA
Rolete MINI
Rolete SIDECONTROL
Rolete SOFTRAISE

Jaluzele orizontale aluminiu
Jaluzele orizontale CLASSIC25
Jaluzele orizontale ECLIPSE25

Jaluzele romane in falduri
Jaluzele romane IDEAL

Jaluzele verticale
Jaluzele verticale BUGET 127-T
Jaluzele verticale BUGET 89-T
Jaluzele verticale BUGET 89-P


Comentariile cumparatorilor

04.05.2020, SOSEANU S, Bucuresti
...produsele firmei Jadex. Stefania

17.07.2019, sichitiu m, București
...anterioare.

22.03.2019, V G, Chiajna
...produse de calitate, promptitudine in livrare. Cu siguranta voi reveni si pentru alte comenzi.

...vezi toate comentariile

Home » Utile » Cum cumpar
 
Pentru a cumpara un anumit produs, nu este nevoie decat de 3 pasi!
Alegeti modelul dorit de pe panoul central al paginii de intrare. (arata-mi o imagine)
sau de pe panoul modelelor din stanga: (arata-mi o imagine)
Pagina modelului selectat se va deschide imediat, direct pe optiunea de cumparare, in care sunt listate toate materialele disponibile. (arata-mi o imagine)
  Observatii:
 • Puteti vedea imagini detaliate cu modelul ales, apasand pe imaginea mare din stanga numelui modelului. (arata-mi o imagine)
 • Toate informatiile cu privire la model, instructiuni de masurare, instructiuni de montaj, va sunt la indemana!. Doar trebuie sa alegeti ceea ce va intereseaza si informatiile vor fi afisate imediat. (arata-mi o imagine)
 • Daca doriti sa informati un prieten, sau chiar pe dvs., faceti un click pe textul "Trimite unui prieten" si imediat vom expedia informatia.
 • Toate detaliile despre model le gasiti in sectiunea "detalii". (arata-mi o imagine)
 • Toate informatiile tehnice despre materiale, precum si fotografii reale cu acestea le veti gasi in sectiunea " materiale". (arata-mi o imagine)
 • Caracteristicile tehnice ale modelului le gasiti in sectiunea "caracteristici". (arata-mi o imagine)
 • Daca exista, accesoriile modelului le gasiti in sectiunea "accesorii". (arata-mi o imagine)
Pasul 1. Alegerea materialului.
Defilati lista, alegeti materialul dorit si apasati butonul "Alege". (arata-mi o imagine)
  Observatii
 • Daca lista vi se pare prea mare, daca sunteti in cautarea unei anumite culori, a unui anumit grad de transparenta, sau a unei game de pret, puteti vedea doar ceea ce va intereseaza prin aplicarea filtrelor din zona imediat de deasupra listei de materiale. (arata-mi o imagine)
 • Pentru a vedea o imagine mai mare a materialului, precum si detalii tehnice, puteti efectua click pe imaginea dorita, iar peste fereastra principala a browser-ului se va deschide imaginea mare selectata. Inchideti apoi fereastra apasand butonul close si puteti continua. (arata-mi o imagine)
 • Daca doriti sa vedeti o mostra reala a materialului inainte de a cumpara, puteti solicita aceasta printr-un click pe "Doresc o mostra". Va trebui sa ne indicati adresa si numele si, in cel mai scurt timp va vom expedia mostra prin posta. (arata-mi o imagine)
Pasul 2. Introducerea dimensiunilor.
Datorita faptului ca toate produsele se executa la comanda pentru a se potrivi perfect ferestrei dvs., va punem la dispozitie CONFIGURATORUL DE PRODUS. Cu ajutorul acestuia puteti sa va configurati exact produsul de care aveti nevoie, asa cum doriti, si veti afla imediat pretul acestuia. Folosirea configuratorului este foarte simpla. Tot ceea ce aveti de facut este sa introduceti dimensiunile dorite (intotdeauna in mm - milimeri), daca este necesar sa modificati valorile implicite din casutele defilante, iar daca este cazul sa adaugati optiunile dorite (acolo unde scrisul este inclinat). (arata-mi o imagine)
Introduceti dimensiunile dorite (intotdeauna in mm - milimeri) si apoi apasati butonul "Calcul pret".
CONFIGURATORUL va afisa imediat pretul (in cazul in care nu sunt erori - vedeti mai jos observatiile despre erori). Puteti trece la pasul al treilea apasand butonul "Adauga la cos". Mentionam ca adaugarea la cos NU presupune cumpararea!
(arata-mi o imagine)
  Observatii:
 • Daca ati introdus incorect o valoare si ati apasat butonul "Calculeaza pret", CONFIGURATORUL va afisa un mesaj de eroare, indicandu-va totodata locul unde este eroarea si, mai ales, ce aveti de facut pentru a o corecta! (arata-mi o imagine)
 • Toate informatiile cu privire la model, instructiuni de masurare, instructiuni de montaj, va sunt la indemana!. Doar trebuie sa alegeti ceea ce va intereseaza si informatiile vor fi afisate imediat. (arata-mi o imagine)
 • Daca doriti sa calculati un alt pret, pentru alte dimensiuni CU ACELASI MATERIAL, trebuie doar sa reintroduceti doar dimensiunile modificate si sa apasati din nou butonul "Calculeaza pret".
 • Daca doriti sa calculati un alt pret, pentru alte dimensiuni SI UN ALT MATERIAL, trebuie doar sa reluati procedura, incepand cu Pasul 1 "Alegerea materialului". (arata-mi o imagine)
Pasul 3. Finalizarea comenzii.
Ultimul pas necesar pentru lansarea comenzii dvs. incepe cu apasarea butonului "Finalizare Comanda" din pagina Configuratorului (arata-mi o imagine) sau din pagina "Profilul meu / cosul curent"(arata-mi o imagine) .
Atentie!Pentru a finaliza comanda este necesar sa va logati cu ajutorul adresei de e-mail si a parolei cu care v-ati creat contul de utilizator. (arata-mi o imagine) .
In cazul in care ati uitat parola, apasati butonul "Am uitat parola" si urmati instructiunile afisate.
In cazul in care aveti alte probleme cu logarea in contul dvs., va rugam sa ne contactati.
Dupa apasarea butonului "Finalizare Comanda", veti fi directionat catre pagina "Cos de cumparaturi" (arata-mi o imagine) .
Detaliile necesare pentru livrarea comenzii sunt precompletate cu datele introduse de dvs. la crearea contului.
Totusi, puteti modifica o serie de informatii inainte de a plasa comanda:
Facturarea comenzii:
Modalitatea de plata (Doresc sa platesc):
 • Numerar(necesita plata in avans de minim 50%)
  Comanda se poate achita numerar astfel:
  In cazul platii numerar este necesara achitarea unui avans de minim 50% din valoarea comenzii.
  Restul de plata se va achita numerar la curier, impreuna cu o taxa de ramburs numerar de 11 lei.
  In cazul in care s-a achitat in avans intreaga valoare a comenzii, nu se mai achita taxa de ramburs numerar.
  In mesajul de confirmare a comenzii veti primi detaliile despre modurile in care puteti achita avansul.
  (arata-mi o imagine) .
 • Online cu card bancar. Se poate efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.Plarile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si Mastercard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2). In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: Numele posesorului de card; Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii); Data expirarii cardului; Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura). Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru (www.jaluzele.ro) nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. (arata-mi o imagine) .
 • Online cu CardAvantaj in rate fara dobanda. Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda. CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro Folosind CardAvantaj beneficiezi de X rate fara dobanda! Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea " Online cu CardAvantaj in rate fara dobanda" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 1, 2, 3 sau 4 rate fara dobanda (sau integral). Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. (arata-mi o imagine) .
 • Ordin de plata. Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de JADEX TRADING SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme, in contul urmator: RO33CECEDJ0301RON0760444, deschis la CEC BANK, AGENTIA VASILE CONTA CRAIOVA. Numele firmei: JADEX TRADING SRL. Cod unic inregistrare: RO5652684. (arata-mi o imagine) .
Adresa unde se va livra comanda (Doresc sa mi se livreze comanda la):
Va rugam sa introduceti informatiile de contact. (arata-mi o imagine) .
Daca doriti puteti adauga observatii co privire la comanda. (arata-mi o imagine) .
Pentru a confirma comanda dvs. apasati butonul "Trimite comanda". (arata-mi o imagine) .
Pentru a fi lansata in productie, orice comanda trece prin doua stadii: inregistrare si confirmare.
 • Inregistrarea comenzii se va face in momentul in care se apasa butonul "Trimite comanda". In acest stadiu, comanda este DOAR inregistrata in baza noastra de date, iar dvs. veti primi un e-mail de confirmare (continand informatii complete) la adresa specificata la "Informatii de contact". Comanda NU se va lansa in executie daca se afla in stadiul "inregistrata". Pentru lansarea in executie este necesara confirmarea comenzii.
 • Confirmarea comenzii se realizeaza fie prin achitarea online cu ajutorul cardului, fie prin achitarea unui avans din valoarea totala a comenzii. Informatii complete asupra modului in care se achita avansul se transmit pe email la adresa specificata.
Detalii privind procedura de plata securizata, in cazul platii online cu card electronic.
Magazinul nostru va afisa pagina de informare cu privire la plata securizata cu cardul de credit. Pentru a intra in pagina securizata a procesatorului de plati electronice Credit Europe Bank, apasati butonul "Platesc".
(arata-mi o imagine) .
Se va deschide pagina securizata a procesatorului de plati electronice Credit Europe Bank, unde veti putea introduce datele necasare platii electronice: Numarul cardului, Data expirarii, Numarul de control CVC2 / CVV2. Tot aici puteti verifica daca numarul de rate si valoarea tranzactiei sunt corecte. Puteti oricand verifica validitatea si autenticitatea certificatului SSL al procesatorului, apasand pe iconita "lacat" afisata in browser-ul dvs.
Mentionam ca firma noastra nu primeste si nu stocheaza datele necesare platii electronice (Numarul cardului, Data expirarii, Numarul de control CVC2 / CVV2), acestea fiind transmise criptat / securizat direct catre procesaturul de plati. (arata-mi o imagine) .
Doar in cazul in care banca emitenta a cardului dvs. foloseste metoda de securizare "3-D SECURE", se va deschide o noua fereastra, specifica tipului de card folosit, in care va trebui sa introduceti codul de securitate. Pentru mai multe informatii despre codul dvs. de securitate va rugam sa intrebati la banca emitenta a cardului. Mai multe informatii despre ce este sistemul "3-D SECURE" puteti afla din pagina de internet http://en.wikipedia.org/wiki/3-D_Secure (lb. engleza).
In cazul in care tranzactia s-a incheiat cu succes, va fi afisat mesajul corespunzator, care va cuprinde numarul comenzii si numarul de autorizare, generate de procesatorul de plati (vezi imaginea din chenarul 1).
Deoarece tranzactia securizata s-a incheiat in totalitate, veti fi directionat inapoi catre pagina magazinului nostru virtual. Incepand din acest moment nu mai este nevoie de criptarea conexiunii, din acest motiv browser-ul dvs. afisand mesajul de securitate din chenarul 2. Apasati butonul "Continuare" in fereastra de securitate pentru a reveni in pagina magazinului virtual.
(arata-mi o imagine) .
In pagina magazinului virtual se va afisa mesajul de confirmare a comenzii, impreuna cu numarul si data acesteia. Apasati butonul "Ma intorc in magazin" pentru a reveni in pagina principala a magazinului virtual (arata-mi o imagine) .
Reluarea platii cu cardul online pentru o comanda inregistrata, in cazul in care a aparut o eroare la plata.
Comanda dvs. este deja inregistrata si, prin urmare, NU mai trebuie sa introduceti din nou comanda de jaluzele (deoarece in acest caz se va inregistra o noua comanda).
Puteti relua oricand doriti procedura de plata cu cardul pentru a confirma comanda pentru care a aparut o eroare la plata online.
Pentru reluarea procedurii de plata, autentificati-va si apasati butonul "Profilul meu"
(arata-mi o imagine) .
In sectiunea "Comenzi" din "Profilul meu", identificati comanda cu starea "Neconfirmata" si faceti click pe link-ul "Afisaza toate detaliile pentru Comanda nr..." (arata-mi o imagine) .
In pagina cu detaliile comenzii apasati butonul "Platesc" pentru a relua procedura platii cu card-ul (arata-mi o imagine) .
Imediat se va deschide pagina securizata a procesatorului de plati electronice Credit Europe Bank, unde veti putea introduce din nou datele necesare platii cu card-ul dvs. (arata-mi o imagine) .
Copyright © JADEX® TRADING SRL 2010 - www.jaluzele.ro Termenii si Conditiile Generale de Vanzare     Hosted by ITSG
 
Home   ·   Cum cumpar   ·   Intrebari frecvente   ·   Sfaturi   ·   Doresc sa colaborez   ·   Comentariile cumparatorilor   ·  
Cos de cumparaturi   ·   Despre JADEX   ·   Despre magazinul online   ·   Parteneri autorizati   ·   Contact   ·   Blog  ·   ANPC
 
Magazinul online www.jaluzele.ro este propietatea firmei:

SC JADEX TRADING SRL
Fabrica: str. Calea Severinului, nr.46-O, 200610 Craiova (DJ), Romania
Sediul: cart. Brazda lui Novac, bl.F9, sc.1, apt.19, Craiova (DJ), Romania
Telefon: 0251-533533; 0351-442244 Fax: 0251-599741; 0351-442255
Email: office[at]jadex.ro; jadex[at]jadex.ro
Numar de inregistrare TVA: RO5652684
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J16/1208/1994
Carduri de plata acceptate si sisteme de securizare a platilor asigurate de:


Cos de cumparaturi
Cosul este gol

Autentificare
Email:
Parola:
Tine-ma minte 
Cont nou   Am uitat parola
Noutati
  Jaluzelele cu 10% mai ieftine reduc temperatura incaperii
  Easy si EasyDuo - roletele textile simple si duble usor de instalat
  AMBIENTA IDEAL - jaluzele romane cu falduri perfecte si intretinere usoara
  Jaluzele orizontale aluminiu ECLIPSE25 protectie solara maxima
  Rolete textile INTEGRAte pe termopane - potrivire perfecta
Utile
Cum fac un cont nou
Cum cumpar
Intrebari frecvente
Sfaturi
Doresc sa colaborez
Comentariile cumparatorilor
Cautare
Newsletter
Adaugati adresa dvs. de e-mail pentru a primi informatii despre noutati si promotii !

Aflati ultimele noutati despre produse si promotii din pagina nostra de Facebook
 
Localitati
Transport prin curier in 24-48 ore: !
Adjud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campia Turzii, Campina, Campulung Muscel, Caracal, Caransebes, Cernavoda, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea De Arges, Dej, Deva, Drobeta Tr. Severin, Fagaras, Fetesti, Focsani, Galati, Gheorghieni, Gherla, Giurgiu, Harsova, Huedin, Hunedoara, Husi, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orsova, Pascani, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Reghin, Resita, Roman, Rosiorii De Vede, Satu Mare, Sebes, Sf. Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Tecuci, Tg. Jiu, Tg. Mures, Timisoara, Tr. Magurele, Tulcea, Turda, Urziceni, Vaslui, Zalau.!
Pentru alte localitati din Romania, transportul prin curier dureaza peste 48 ore.